Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

4.Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου θα καταθέσει Σύρος πρόσφυγας που τραυματίστηκε από πυρά λιμενικών

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου θα καταθέσει Σύρος πρόσφυγας που τραυματίστηκε από πυρά λιμενικών
Προφανώς, οι Λιμενικοί πρέπει να μάθουν σκοποβολή, γιατί φαίνεται ότι είναι άστοχοι.
Επιτρέπεται τώρα, να τραυματίζεται από πυρά λαθρομετανάστης ?( συγγνώμη, ‘’πρόσφυγας’’ )
Αντί να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, την κάνουνε ‘’κοπάνα’’ και ζητάνε και τα ‘’ρέστα’’!
    Αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ κατά του ελληνικού δημοσίου σκοπεύει να κάνει Σύρος πρόσφυγας λαθρομετανάστης, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα λιμενικού και νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ρόδου.
    Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr o Σύρος επέβαινε σε ταχύπλοο σκάφος μαζί με άλλους 12 μετανάστες λαθρομετανάστες και 2 διακινητές, το οποίο είχε εντοπιστεί από το λιμενικό στις 22 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλύμνου και Ψερίμου.
    Ο χειριστής του σκάφους δεν υπάκουσε στα σήματα του λιμενικού και ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, προσπάθησε να εμβολίσει το σκάφος του λιμενικού, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του πληρώματός του, το οποίο άρχισε να ρίχνει αρχικά προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή τομέα και στη συνέχεια στοχευμένες βολές στη μηχανή του ταχύπλοου.
    Τελικά το ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε και βρέθηκαν δύο μετανάστες λαθρομετανάστες βαριά τραυματισμένοι, με τον έναν να μεταφέρεται με ελικόπτερο Super-Puma στη Ρόδο και τον άλλο με C-130 στη Θεσσαλονίκη.
    Ο ένας εκ των δικηγόρων του Σύρου πρόσφυγα λαθρομετανάστη, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην εντατική και κατόπιν εντολής του αδερφού του, θα υποβάλει την αγωγή, υποστήριξε ότι το ελληνικό δημόσιο έχει υποχρέωση να συνδράμει τους Σύρους πρόσφυγες λαθρομετανάστες και δεν δικαιολογείται επουδενί να βρίσκεται μετανάστης λαθρομετανάστες τραυματισμένος από πυρά λιμενικών στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του. Σε αυτό, συμφωνούμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου