Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

1.Καταδίκη πρώην προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής για πλαστά τιμολόγια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
1.Καταδίκη πρώην προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής για πλαστά τιμολόγια
    Κρίθηκε ένοχος για υπόθεση χρήσης πλαστών τιμολογίων, συνδεόμενα με έργα ανάπλασης -το ύψος των οποίων ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ.
    Σε φυλάκιση 4 ετών, η οποία μετατράπηκε προς 5 ευρώ την ημέρα, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Νίκος Παναγόπουλος.
    Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, κρίθηκε ένοχος για υπόθεση χρήσης πλαστών τιμολογίων, συνδεόμενα με έργα ανάπλασης -το ύψος των οποίων ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ- σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Η ίδια ακριβώς ποινή επιβλήθηκε σε πρώην συνεργάτη -επί οικονομικών θεμάτων- του Γ.Σ. Ηρακλής, που κάθισε στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου.
    Εξάλλου, το Κακουργιοδικείο καταδίκασε σε κάθειρξη 6 ετών ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείτο ότι κατήρτισε τα πλαστά τιμολόγια. Μετά δε την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο τελευταίος, επέστρεψε στις φυλακές όπου εκτίει ποινή για παρόμοια υπόθεση.
    Αντίθετα, με τους τρεις προηγούμενους, απηλλάγη της κατηγορίας ο τέταρτος και τελευταίος των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τον γιο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που, κατά το παρελθόν είχε αθωωθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση και ως εκ τούτου το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχε δεδικασμένο. Ο τελευταίος πάντως εκτίει ποινή κράτησης για υποθέσεις που συνδέονται με εικονικά τιμολόγια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου