Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

H αγγελία της αστυνομίας που έτυχε ενθουσιώδους αποδοχής


H αγγελία της αστυνομίας που έτυχε ενθουσιώδους αποδοχής
    Τεράστια ανταπόκριση είχε η πρωτότυπη αγγελία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αστυνομικό τμήμα του Κουτστάουν, στην Πενσιλβάνια, για τις ανάγκες εκπαίδευσης του προσωπικού του.
    Συγκεκριμένα, το αστυνομικό τμήμα ζήτησε τρεις εθελοντές που είναι διατεθειμένοι να καταναλώσουν «σκληρά» ποτά μέχρι να φτάσουν σε κατάσταση μέθης, ώστε οι αξιωματικοί να εκπαιδευτούν στη διαδικασία αλκοτέστ καθώς επίσης και στα τεστ νηφαλιότητας.
    Οι υποψήφιοι, πέρα από αντοχή στα «σκληρά» ποτά και διάθεση να γίνουν «λιώμα», θα έπρεπε να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο καθώς επίσης και έναν δικό τους άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος να αναλάβει τη φροντίδα τους αμέσως μετά τη δοκιμασία.
    Το κοινό υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το ποστ που ανάρτησε το αστυνομικό τμήμα στη σελίδα του στο Facebook, καθώς μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες συμμετοχές. Αργότερα το αστυνομικό τμήμα ενημέρωσε πως βρήκε τους τρεις εθελοντές που θα πάρουν μέρος στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου