Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/1/2019)
    ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;;;;; Όλα βάσει σχεδίου! ΣΥΡΙΖΑίϊκου σχεδίου! Με ένα και μοναδικό σκοπό, να διαλυθεί το συλλαλητήριο! Και επισημαίνω το όλο σχέδιο, καθώς και την εφαρμογή του.
    Α. Αντισυγκέντρωση οι αναρχικοί στα Προπύλαια. Τους σταματούν πρίν ξεκινήσουν, χωρίς πολύ κόπο, αφού και οι ίδιοι δεν ήθελαν να πάνε πουθενά. ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ!
    Β. Επίθεση κουκουλοφόρων ( 20 τον αριθμό… τόσο μεγάλο πλήθος! ) με καδρόνια και τα ρέστα, εναντίων των ΜΑΤ στα σκαλάκια της Βουλής! Πώς έφτασαν μέχρι εκεί, ανάμεσα στο πλήθος, και μάλιστα με τα καδρόνια στα χέρια; Έπεσαν με αλεξίπτωτο; Ή ήταν η ΚΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ώστε να λειτουργήσει ως άλλοθι;
    Γ. 2.000 αστυνομικοί, πάνοπλοι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν 20 κουκουλοφόρους(!!!!!!!!!), ούτε κάν να τους κυκλώσουν στα σκαλάκια, και … ζητούν οδηγίες από τους προϊσταμένους ( Γ.Α.Δ.), η οποία τους λέει να «εξασκήσουν την απαραίτητη βία» για καταστολή!
    Δ. Οι ( ενημερωμένοι από τον σχεδιασμό ακόμα ) επικεφαλής των δυναμεων της ΕΛ.ΑΣ, δίνουν εντολή για ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Μέσα στην πλατεία, ενώ οι κουκουλοφόροι την «είχαν κοπανήσει», ίσως και με την βοήθεια της αστυνομίας ( έπιασαν μερικούς, τους πήγαν παραπέρα και τους άφησαν…) Αυτός ήταν και ο ΑΝΣΚ ( αντικειμενικός σκοπός). ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ για να διαλυθούν! Και το έκαναν!
    Ε. Τα πάντα έγιναν «μπάχαλο», αφού το πλήθος δεν ήταν εκπαιδευμένο για τέτοιες καταστάσεις. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!
    Και μετά, βγαίνουν οι επίσημοι Γκαιμπελίσκοι της ΕΛ.ΑΣ, να ανακοινώσουν πως τα επεισόδια έγιναν από… «ακροδεξιούς» ( οι οποίοι δεν είχαν λόγο να κάνουν επεισόδια, αφού συμφωνούσαν με το συλλαλητήριο ) καθώς και την συμμετοχή….. 60.000 ατόμων ( καλά διαβάσατε, εξήντα χιλιάδων!) στο συλλαλητήριο, την στιγμή που μόνο τα λεωφορεία από Βόρεια Ελλάδα ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ μετέφεραν 150.000 άτομα! Το ίδιο δεν έκαναν και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης;
    Με αυτά ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που μπλέξαμε, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Απαιτούνται πιο ριζικές λύσεις, και ο καθένας μπορεί να υποθέσει ποιες μπορέι να είναι αυτές……
    Φυσικά, το «δίδυμο της συμφοράς» με τα γιουβαρλάκια και τους κεφτέδες, ούτε κάν σκέφτεται την παραίτηση, έτσι, για λόγους… Αλήθεια, για ποιους λόγους;
----------------------------------------------------
     Εχθές το πρωϊ, χωρίς να το θέλω, αλλά μη μπορώντας να κάνω και διαφορετικά, άκουγα από το διπλανό δωμάτιο μια εκπομπή του OPEN TV σχετικά με την «Βόρεια Μακεδονία» . Είχαν καλέσει κάποιες ( κυρίως…) και κάποιους, για να πούν τη γνώμη τους και να… συζητήσουν με τον .. ελληνικο τρόπο! Δεν ξέρω ποιες και ποιοι ήταν, δεν έκανα τον κόπο να πάω να δώ. Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως ακούστηκαν του κόσμου οι βλακείες! Για ιθαγένεια, γλώσσα, υπηκοότητα, όλα τα παρεπόμενα της ονομασίας ενός κράτους.
    Μερικοί επέμεναν στο να λέγονται «Βόρεια Μακεδονία» και όχι «Μακεδονία» όπως μας μοστράρουν συνέχεια οι Σκοπιανοί. Μάλλον, δεν κατάλαβαν ακόμα, μπλεγμένοι στις σκέψεις τους, ποιο είναι το κυρίαρχο πρόβλημα. Το πρόβλημα, πολύ απλά, είναι το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία τους. Πέστε το Βόρεια, Άνω, Σλαβομακεδονία, Μακεδονία του Βαρδάρη, πέστε το όπως θέλετε. Εάν υπάρχει συνθετικό το «Μακεδονία», είναι θέμα χρόνου να μείνει μόνο το συνθετικό, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό.
    Η προδοτική συμφωνία, έγινε με επίγνωση αυτού του αναμενόμενου γεγονότος, και από τις δύο πλευρές! Γιατί, δεν πιστεύω πως οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των Ελλήνων, δεν το γνώριζαν. Δεν είναι και τόσο βλάκες! Απλώς, η ιδεοβαρεμάρα τους το επεδίωκε! Αμφιβάλλει πλέον κανένας;
   Το θέμα μας λοιπόν είναι, πως δεν αναγνωρίζουμε κράτος στα σύνορά μας, με το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ονομασία του. Άς το αναγνώρισαν όχι 140, αλλά… 1140 χώρες. Εμείς, δεν το δεχόμαστε. Για όλους αυτούς που το αναγνώρισαν, είναι σαν «βουρδουλιές σε ξένο κώλο». Θέλουν να το βάλουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Ας το βάλουν, δεν έχουμε πρόβλημα. Όχι όμως με το όνομα «κατιτίς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Εάν το κάνουν αυτό, ένας μόνο δρόμος μένει, η αποχώρησή μας από τους συγκεκριμένους . ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ!
    Και το βέβαιο είναι, πως αυτός ο… «εκβιασμός» θα πετύχει! Η πολιτική, είναι πασίγνωστο, πως είναι ένα αλληλένδετο σύνολο εκβιασμών, όλων προς όλους. Η Ιστορία, έχει διδάξει πολλές φορές, πως δεν πρέπει να «παίζουν» με το «Μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης» ( έγκριτη ονομασία) και την «Πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων» ( επίσης έγκριτη ονομασία).
    Συμπέρασμα ένα, όπως και η Εθνική Θέση μας: Όχι το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο όνομα του κράτους των Σκοπιανών!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου