Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/1/2019)
     Λοιπόν το αποφάσισα! Θα ιδρύσω κόμμα! Και το όνομα αυτού, ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ! ( όπως έχω εξηγήσει στο παρελθόν, σημαίνει «λίγο απο όλα»). Εδώ, ο κάθε πικραμένος του «την βαράει» και … ιδρύει κόμμα, με πρόεδρο τον εαυτό του και οπαδούς κάποια μέλη της οικογένειάς του…. για να σώσει την Ελλάδα!! Το δικό μου κόμμα, θα είναι πιο ειλικρινές από όλα όσα είναι στη Βουλή, ή σχεδόν όλα. Γιατί, τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ, οι ΑΝΕΛ, η ΔΗΜΑΡ κτλ; Κόμματα λίγο απ’ όλα! Θα σας ρωτουσα μήπως κάνω λάθος, αλλά…. ξέρω πως δεν κάνω!
----------------------------------------------
   17-1-1993 - Ο επιθεωρητής του ΟΗΕ Ταντέους Μαζοβιέτσκι δηλώνει ότι τα Σκόπια έχουν μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη διαφόρων εθνοτήτων.Αυτό είναι επίσημο του ΟΗΕ. Τώρα, πώς μέσα σε 25 χρόνια, όλος αυτός ο συρφερτός έγιναν… «Μακεδόνες», έ, μόνο ο Κοτζιάς και τα λοιπά ρεμάλια μπορούν να μας το εξηγήσουν. Για να γελάνε και οι μαϊμούδες!
----------------------------------------------
    Φοβήθηκε, λέει, η Παπακώστα, και υπέβαλε παραίτηση, όμως εκείνος ο κακός ο «Πινόκιο» δεν την δέχτηκε! Μα, ποιους κοροϊδεύουν; Όποιος παραιτείται και το εννοεί, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ και τέλος. Τα υπόλοιπα, είναι «για τα μάτια του κόσμου». Εάν ήθελε να παραιτηθεί, θα είχε παραιτηθεί. Εαν πράγματι δέχεται απειλές, έ, ας μην παρίστανε την «πεταλουδίτσα» της πολιτικής, να μην δεχόταν. Διότι, «όπως στρώνει κανείς κοιμάται», ή ( πιο… λόγιο ) «Έκαστος δημιουργός της εαυτού τύχης».
----------------------------------------------
    Τι σου είναι τελικά αυτοί οι Κινέζοι… Δεν τους φτάνουν οι άπειρες εκτάσεις της Κίνας, και τώρα θέλουν να καλλιεργήσουν και στη Σελήνη. Και μάλιστα, ΦΥΤΡΩΣΕ καλαμπόκι! Τους «έσκισαν» τους αμερικάνους! Εκτός και εάν οι φωτογραφίες είναι από κάπου στη Μογγολία. Γίνονται αυτά!
----------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου