Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη μελών της ΕΑΑΣ Ν. Θεσσαλονίκης στο Κ/Θ «ΑΒΕΡΩΦ».



Επίσκεψη μελών της ΕΑΑΣ Ν. Θεσσαλονίκης στο Κ/Θ «ΑΒΕΡΩΦ».
    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, η προγραμματισμένη επίσκεψη μελών της ΕΑΑΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και το ΔΣ αυτής, στο Κ/Θ «ΑΒΕΡΩΦ» που ως γνωστόν ναυλοχεί στο λιμάνι της πολεως, με την ευκαιρία των εορτών 26 – 28 Οκτωβρίου 2017.
    Τους επισκέπτες υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Αρχιπλοίαρχος κυβερνήτης του ιστορικού μας πολεμικού πλοίου, και τώρα Ναυτικού Μουσείου. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλα τα διαμερίσματα του θρυλικού πολεμικού μας, και στο μυαλό και την καρδιά μας αναβίωσαν ένδοξες ημέρες, όταν το « σεϊτάν παμπόρ», όπως το έλεγαν οι Τούρκοι, έγραφε σελίδες δόξας στα νερά του Αιγαίου. Για το «ΑΒΕΡΩΦ» έχουν λεχθεί τόσα πολλά, που δεν είμαι σε θέση να προσθέσω τίποτα περισσότερο.
    Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το «ΑΒΕΡΩΦ» θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα μέσα περίπου Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν ( και πρέπει να το επιθυμουν όλοι οι Έλληνες ) να το επισκεφθούν. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
    Παρακάτω, μπορείτε να δείτε λίγες φωτογραφίες από την επίσκεψη.


1 σχόλιο:

  1. Πως ειδοποιήθηκαν οι απόστρατοι για την επίσκεψη; Να επαναληφθεί και νέα επίσκεψη για αυτούς που δεν πήγαν γιατί δεν ενημερώθηκαν. Και μέηλ υπάρχουν και κινητά ,Γιατί δεν τα χρησιμποιεί η ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης;Εαν σκέπτεται να υλοποιήσει το Ισχύς εν τη ενώσει ας το κάνει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή