Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27 /11/2017)ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27 /11/2017)
Ανδρέας
    Λέμε για τον θεό Κράουμπα, ξαναλέμε…. Να όμως που υπάρχει! Ολόκληρο Μαρόκο με πρώτο το βασιλιά του, προσεύχονται σε αυτόν για να βρέξει. Μάλλον χρειάζονται επιμόρφωση από απογόνους Σιού ή Απάτσι, για τον περίφημο «Χορό της βροχής» των Ινδιάνων….
-------------------------------------------------
    Μου φαίνεται πως εκεί στο ΥΠΕΘΑ, ο Καμμένος και οι «συν αυτώ» άρχισαν να τρώγονται με τα ρούχα τους.  Το γαϊδούρι δεν το αγγίζουν, αλλά ξεσπάνε στο σαμάρι. Λογικό, αφού σαμάρια βρίσκουν εύκολα, ενώ γαϊδούρια όχι. Το θέμα είναι πως , ως συνήθως, υπάρχουν αρκετές «θεραπαινίδες» που λαδώνουν τα γρανάζια… Είναι αυτοί που επιπλέουν πάντα… ΟΙ ΦΕΛΟΙ !
-------------------------------------------------
    Τον είχαν δικτάτορα 37 ολόκληρα χρόνια, και τον παρακαλούν να παραιτηθεί, με δώρο 10.000.000 δολάρια. Και σύνταξη, και ασυλία, και όλα τα καλά! Αυτό είναι κράτος, έστω και μέσα στην απόλυτη μιζέρια, και αποδεικνύει ότι πάντα «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Όχι για όλους, φυσικά… Ίσως κάτι τέτοιο να είχε στο μυαλό του και ο ΓΑΠ, όταν το «ξεφούρνισε»….
-------------------------------------------------
    Επίδομα θέρμανσης σε όσους το δικαιούνται, μειωμένο κατά 50%! Καλά πάμε……
-------------------------------------------------
    Τι έκανε λέει; Τα F-35 στέλνουν αυτομάτως όλα τα δεδομένα στους αμερικάνους; Στην εταιρεία βέβαια… Γιατί, υπήρχε πιθανότητα να μην το κάνουν;. Δεν ξέρω εάν η εταιρεία έχει και την δυνατότητα να παρακάμψει τον πιλότο και να οδηγεί εκείνη τα αεροπλάνα. Όλα πλέον είναι πιθανά…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου