Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Γραμένο στον άνεμο» 1956ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   «Γραμένο στον άνεμο» 1956
   Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα.
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
   Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1956 « Γραμένο στον άνεμο (Written On The Wind
    Ο Kyle (Robert Stack) κι ο Mitch (Rock Hudson) είναι αχώριστοι φίλοι από μικροί. Ο Kyle, γιος εκατομμυριούχου, δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του και είναι αλκοολικός. Ο Mitch, από την άλλη, ξεκίνησε φτωχός αλλά τώρα δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία πετρελαίου. Οι δυο φίλοι ερωτεύονται τη Lucy (Lauren Bacall), κι εκείνη διαλέγει τον Kyle. O Mitch αποδέχεται το γεγονός και ταυτόχρονα κρατά σε απόσταση την Marylee (Dorothy Malone), την κακομαθημένη αδελφή του Kyle, η οποία είναι ερωτευμένη μαζί του. Μετά τον γάμο του με τη Lucy, ο Kyle κόβει το ποτό, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός...
    Η συνέχεια της ταινίας του Douglas Sirk επί της οθόνης.
Την ταινία, μπορείτε να δείτε στο λίνκΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Γραμένο στον άνεμο» 1956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου