Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

«Προκλήσεις Ασφαλείας για τα Δίκτυα Επικοινωνιών - Πληροφορικής, ΗΠ – ΕΠ» (Διημερίδα)«Προκλήσεις Ασφαλείας για τα Δίκτυα Επικοινωνιών - Πληροφορικής, ΗΠ – ΕΠ» (Διημερίδα)
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Σας κοινοποιούμε συνημμένα την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Διημερίδας με θέμα "Προκλήσεις Ασφαλείας για τα Δίκτυα Επικοινωνιών - Πληροφορικής, ΗΠ - ΕΠ" που θα συνδιοργανώσουν το ΓΕΣ/ΔΔΒ και το ΓΕΣ/ΔΕΠΛΗ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου την 27 και 28 Νοε 2017, από 08:30 ώρα.
    Θα ενθαρρύναμε να Μέλη του Συνδέσμου μας να παρακολουθήσουν την αξιόλογη αυτή δραστηριότητα του ΓΕΣ και της Διευθύνσεως ΔΔΒ/ΓΕΣ και να διαπιστώσουνε το υψηλό επίπεδο κατάρτησης των εε στελεχών μας, καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα ασφαλείας δικτύων. 
    Εμείς, ως Συνδεσμος ΔΒ,  να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες ! 
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Υπγος ε α Δημ. Κουτρουμάνης
Πρόεδρος ΣΑΑΔΒ 
Στρατηγέ
    Εκ μέρους του Δντή ΓΕΣ/ΔΔΒ, Υπτγου Απόστολου Περβολαράκη, σας κοινοποιούμε συνημμένα την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Διημερίδας που θα συνδιοργανώσουν το ΓΕΣ/ΔΔΒ και το ΓΕΣ/ΔΕΠΛΗ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου την 27 και 28 Νοε 2017, από 08:30 ώρα.
    Επιπροσθέτως, σας επισυνάπτουμε σε ηλεκτρονική μορφή και την αφίσα της διημερίδας για τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού σας αρχείου.
    Προσκαλούμε εσάς και τα Μέλη σας, για τα οποία παρακαλούμε να τους ενημερώσετε.
    Με σεβασμό 
Τχης (ΔΒ) Μπίσιας Αριστείδης
Επιτελής ΓΕΣ/ΔΔΒ/3β


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου