Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

“Ακυρο” από το ΓΕΕΘΑ για το “κόψιμο” θέσεων μεταφοράς στελεχών στα C-130“Ακυρο” από το ΓΕΕΘΑ για το “κόψιμο” θέσεων μεταφοράς στελεχών στα C-130
https://kranosgr.blogspot.gr
    Το ΓΕΕΘΑ αιφνιδιάστηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του ΓΕΣ για περικοπή κατά 50% των θέσων μεταφοράς προσωπικού από τα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Στο ΓΕΕΘΑ δεν γνώριζαν τίποτα για την απόφαση που αποδόθηκε σε οικονομικούς λόγους και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έδωσε εντολή με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση ώστε να μην υπάρξει ούτε μία περικοπή μεταφοράς στελεχών των ΕΔ από C-130.
    Με έγγραφο του ΓΕΣ/ΔΥΔΜ ανακοινώθηκε η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ για τη μείωση στο μισό της συμμετοχής των στελεχών του ΣΞ στα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού.
    Όπως είχε επισημάνει με έγγραφό της η ΠΟΕΣ “η μετακίνηση του προσωπικού με τα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού με αεροσκάφη της ΠΑ, συντελεί, σε ελάχιστο, αλλά σημαντικότατο βαθμό, στο μετριασμό των απωλειών (όχι κατ΄ ανάγκη οικονομικών) που διαχρονικώς έχουν υποστεί τα στελέχη των ΕΔ”.
    Στρατιωτικοί με κείμενό τους στο Militaire.gr είχαν επισημάνει πόσο μεγάλα προβλήματα προκαλεί η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ.

2 σχόλια:

  1. να κοπούν οι πεθερές κ άλλα συγγενικά ή ΦΙΛΙΚΑ πρόσωπα που δεν εχουν συγγένεια 1ου βαθμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Α/ΓΕΣ έσωσε με την περικοπή το ΓΕΣ...
    Δεν μας λέει και πόσα χρήματα θα εξοικονομούσε με την περικοπή για να δούμε και το μέγεθος της σωτηρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή