Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/9/2017)
Ανδρέας
      Το φθινόπωρο προχώρησε κανονικά, όμως από τα κουνούπια δεν γλυτώσαμε ακόμα. Μήπως έγιναν «βιονικά» και δεν τα πιάνει τίποτα;
-----------------------------------
    Δεν θα πάει τελικά ο Τσίπρας στο Άγιο Όρος. Λογικό. Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Νηστεία και προσευχή;;;;;
-----------------------------------
    Μας ήρθε και ο Ντάιζημπλουμ ( ή κάπως έτσι) και πάλι. Μάλλον αποθύμησε σουβλάκια και μουσακά, αφού του άρεσαν. Πού και να δοκιμάσει και τα ντολμαδάκια….. Δεν θα ξεκολλάει από εδώ !
-----------------------------------
    Από το ένα άκρο, στο άλλο. Θυμάστε πριν 4-5 χρόνια περίπου, το σκάνδαλο με τα εκατομμύρια εμβόλια για την γρίπη που κακώς αγοράσαμε;( ποιος «τα πήρε» άραγε). Έ, τώρα πιάσαμε την άλλη άκρη. Εν γνώσει μας πως υπάρχει επιδημία ιλαράς, δεν πήραμε εμβόλια. Για οικονομία, φυσικά. Τώρα, εάν αρρωστήσουν 5-10 (χιλιάδες εννοώ) δεν χάλασε και ο κοσμος. Και εάν πεθάνουν και μερικοί, έ Θεού θέλημα !
-----------------------------------
    Από «φουρφουρατζήδες» στην Ελλάδα, άλλο τίποτα! Ο Καμμένος, π.χ. χαρακτηριστική περίπτωση! Φαίνεται ότι ‘ολοι όσοι αποφάσισαν να «μας σώσουν» ασχολούμενοι με την πολιτική, διάβασαν καλά τον Μακιαβέλι. Δεν ξέρω τι κατάλαβαν, όμως σε ένα μάθημα πήραν άριστα! « Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε! Στο τέλος, πάντα κάτι μένει!» . Όσο για τα 10.000, για τον Καμμένο είναι ψίχουλα! Για κάποιους, εισόδημα δύο ετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου