Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/9/2017)
Ανδρέας
      Μια μέρα είπα να λείψω και να βάλω αναρτήσεις… «κονσέρβα», και έσπασαν τα ε-μαίηλ και τα τηλέφωνα, γιατί δεν «έστειλα» και μήπως έπαθα τίποτα. Μια χαρά είμαι, παιδιά, μόνο που πήγα με τους συμμαθητές μου Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα! Το τι έιδαμε και το πώς περάσαμε, σε 2-3 μέρες..
-----------------------------------------------
    «Ήρθε μια γριά απ’ την Πόλη και έφερε το «χάσει, χάσει» παναγίτσα μου να χάσει». Μη μου πείτε πως αυτά τα παραπάνω που λέγαμε πιτσιρίκια πάνω στο παιχνίδι, δεν βρήκαν εφαρμογή την Κυριακή… Αλλά πού πας βρε Καραμήτρο με προπονητή που τον λένε …Χάσι; Τι θέλεις, να κερδίσει; Τελικά οι φίλαθλοι έχουν ένστικτο….. Μάλλον όμως, έχει σχέση και με το πόσοι Έλληνες έπαιζαν σε κάθε ομάδα. Όχι που με «κόφτει» εμένα δηλαδή… Μόνο που ο Γρηγόρης βιαζότανε!
-----------------------------------------------
    Στις Γερμανικες εκλογές, είχε μεγάλη άνοδο το… «ξενοφοβικό» ή «ακροδεξιό» ή «φασιστικό» κόμμα. Πήρε 13% περίπου. Έ, αυτό θεωρείται έκπληξη; Για την ΓΕΡΜΑΝΙΑ μιλάμε, που αιματοκύλισε άρκετές φορές την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, και που προσπαθεί να «επανέλθει» με… άλλα μέσα! Δεν πρέπει να φοβόμαστε αυτό το 13% που είναι φανερό. Το υπόλοιπο 87% είναι το επικίνδυνο, που είναι κρυφό! Το έχουν στο DNA τους, να είναι όλοι… ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ! Και στο κάτω – κάτω, ό τι έσπειραν ( λαθρομετανάστες) και τους βόλευε, τώρα θερίζουν. Απλά πράγματα…
-----------------------------------------------
    Διαμαρτύρεται η ΠΟΜΙΔΑ για την αυτόνομη θέρμανση, ανακατεύοντας σωστά και λάθη, με σημαία το κοινωνικό κριτήριο!  Δεν μας λέει όμως, ποιος προστατεύει τους υπόλοιπους από τους «μπαταχτσήδες» που δεν πληρώνουν την θέρμανση και επιβαρύνουν τους άλλους. Χωρίς να υπάρχει τρόπος αποκοπής, χωρίς να υπάρχει τρόπος εξαναγκάσεως στην πληρωμή. Εδώ το ¨Εις υγείαν των κορόϊδων» αντιστρέφεται! Ας αφήσουν τα περί   «κοινωνικών ευαισθησιών» και άλλων διηγημάτων. Όταν φτάνεις στο «Ο σώζων εαυτό, σωθείτο» τα βλέπεις από άλλη σκοπιά !
-----------------------------------------------
    Ακόμα και εάν δεν σας πολυενδιαφέρει, έχει μεγάλη πλάκα να παρακολουθεί κανείς το τι γίνεται στην περιβόητη… «Κεντροαριστερά» και τις … εκλογές του αρχηγού της. Αρχίζει και ταυτίζεται με τις… συνισταμένες του ΣΥΡΙΖΑ! Ίσως γιατί ευελπιστεί να το αντικατστήσει, σαν καινούριος Ισνογκούτ: Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη!
-----------------------------------------------
    Κάποιοι, ψάχνουν μάθε μέρα με το ζόρι και το στανιό, κάτι να βρουν αντιπολιτευτικό για να γράψουν. Τώρα, βρήκαν ΕΙΔΗΣΑΡΑ πως ο Καμένος με την γυναίκα του ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ! Πώ, πώ… έγκλημα καθοσιώσεως! Λές και ξόδεψε τα δικά τους τα λεφτά! Λίγη ντροπή, δε βλάπτει. Για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου