Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Για ποιον απίστευτο λόγο «έφαγε» πρόστιμο ένας οδηγός στη Ρωσία



Για ποιον απίστευτο λόγο «έφαγε» πρόστιμο ένας οδηγός στη Ρωσία
    Λίγες μέρες πριν, ο Ρώσος οδηγός, έλαβε το «μπουγιουρντί», καθώς οι κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου τον... συνέλαβαν επ' αυτοφόρω...
    Πρόστιμο σε έναν άνδρα οδηγό από τη Ρωσία έκοψαν οι αρχές της χώρας κι αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Το περίεργο είναι πως το πρόστιμο του επιβλήθηκε γιατί η σκιά του αυτοκινήτου του, «έβγαινε» από την λωρίδα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό της Μόσχας στις 25 Αυγούστου.
    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από τις κάμερες ασφαλείας, δείχνουν μόνο τη σκιά του αυτοκινήτου να περνά την γραμμή και όχι το ίδιο το αυτοκίνητο.
    «Οι κάμερες θέλουν να πληρώνουμε πρόστιμα ακόμη κι αν μόνο οι σκιές των αυτοκινήτων μας παραβιάζουν τους κανόνες κυκλοφορίας» έγραψε ο άνδρας στην ιστοσελίδα drive2.ru. Ο ίδιος δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες της φαινομενικής «παραβίασης» του από τις κάμερες κυκλοφορίας ενώ υπέβαλλε καταγγελία στην αστυνομία κι αυτοί με τη σειρά τους υποσχέθηκαν πως θα σβήσουν το πρόστιμο, εξηγώντας πως ήταν το αποτέλεσμα μιας τεχνικής δυσλειτουργίας.
    Ένας άλλος οδηγός είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή το έντονο φως των προβολέων του στο βρεγμένο δρόμο, ξεπερνούσε τη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου