Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

7.MONEY SHOW στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.MONEY SHOW στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ
Δημήτριος Σμοκοβίτης
Φίλες και φίλοι,
    Με χαρά σας προσκαλώ στα σεμινάρια / ομιλίες μου που θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο (και σειρά προτεραιότητας) το τριήμερο 28, 29 & 30 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του Money Show 2014, στο ξενοδοχείο HYATT.
    Με 6 από τα τελευταία μου σεμινάρια, θα σας περιμένω στη Θεσσαλονίκη, στο φετινό MONEY SHOW στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ.
    Μαζί μου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς Λευτέρης Θαλασσινός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Ντίνος Κωστόπουλος του Κέντρου Προβολής και Δημοσιότητας, η πλαστική χειρουργός Δρ Χριστίνα Χριστοφορίδου και άλλοι κορυφαίοι επιστήμονες που θα αναπτύξουμε θέματα επιχειρηματικότητας, ψυχολογίας, ευ ζην, δικτυακού μάρκετινγκ, πωλήσεων και προσωπικής ανάπτυξης.
    Θα μιλήσουμε, θα παρακολουθήσουμε εκπαιδευτικά βίντεο, θα κάνουμε βιωματικές ασκήσεις και θα μοιραστούμε υπέροχες στιγμές γνώσης, εκπαίδευσης, δημιουργικότητας και θετικής ενέργειας.
    Θα σας προσφέρω ότι καλύτερο και νεώτερο έχω από επιστημονικής σκοπιάς και θα χαρώ σφίξω το χέρι σε κάθε ένα και κάθε μια σας προσωπικά. Ανυπομονώ να ανταμώσουμε!
    Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα Έφεσος 2. Μαζί μου οι καλοί φίλοι και συνεργάτες καθηγητής Λευτέρης Θαλασσινός, διευθυντής Τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών Παν. Πειραιώς, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Ντίνος Κωστόπουλος, πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας. Έχουμε πολλά κρίσιμα, επίκαιρα, χρηστικά και πρακτικά θέματα να πούμε και να αναπτύξουμε. Ένα δίωρο που δεν πρέπει να χάσει κανένας επαγγελματίας. 
    Το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα Ballroom 3. Θα παρακολουθήσετε το πιο δυναμικό και ίσως, το καλύτερο μου σεμινάριο επάνω στο δικτυακό μάρκετινγκ. Τις δυσκολίες και τις τεχνικές που απαιτούνται για σωστή επιλογή υποψήφιων συνεργατών. Ποια είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ένας δικτυωτής ή leader για να επιτύχει παρά την οικονομική κρίση και αδιαφορία των πολλών στο επάγγελμα. Υπάρχουν συγκεκριμένες "δυνάμεις" και δυναμικές που αν αντιληφθεί ότι τις κατέχει ο δικτυωτής, τότε όλα είναι πιθανά! Το σεμινάριο αυτό γίνεται ανάρπαστο στην Αθήνα! Έχει παρακολουθηθεί και εξακολουθεί να είναι περιζήτητο από δίκτυα των εταιριών FOREVER LIVING PRODUCTS, LR INTERNATIONAL, EMGOLDEX, FM, WORLD VENTURES, LIFE WAVE, ORGANO GOLD ξανά και ξανά!
    Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 12, στην αίθουσα Ballroom 3.
Καθημερινά "βομβαρδιζόμαστε" από ένα καταιγισμό φοβικών μηνυμάτων, απειλών, καταστροφικών σεναρίων. Για τη δουλειά μας, για τα οικονομικά μας, για την υγεία μας, για το μέλλον μας. Φυσικά, όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από το συναισθηματικό και πνευματικό μας σύστημα, που τα αφομοιώνει και φυσικά εμείς πληρώνουμε το τίμημα. Και το τίμημα ή τα τιμήματα μιας ζωής μέσα στο φόβο είναι ιδιαίτερα υψηλά!
    Θα παρακολουθήσετε ένα ιδιαίτερης πρακτικής αξίας σεμινάριο με τεχνικές διαχείρισης του φόβου στην καθημερινότητά μας. Θα μάθετε πνευματικές, ψυχολογικές και πρακτικές τεχνικές που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και να εφαρμόζετε ώστε να αλλάξει η στάση σας απέναντι στους φόβους, τα άγχη και τις αγωνίες της ζωής μας. Αξίζει να το παρακολουθήσετε μαζί με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένους. 
    Κυριακή 30 Μαρτίου, ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Ballroom 1 - MONO ME ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. Με αποκλειστικό χορηγό τη UNION OPTIC. Θα δούμε νέες ιδέες, στρατηγικές, τεχνικές που θα αυξήσουν τις πωλήσεις στο κατάστημα σας, παρά την οικονομική κρίση. Θα αναπτυχθούν συγκεκριμένα βήματα, ειδικά για τον/την οπτικό που καθημερινά αντιμετωπίζει την αναποφασιστικότητα των πελατών και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης. Ένα πολύ κατατοπιστικό σεμινάριο που σίγουρα θα δώσει έμπνευση και παρακίνηση να συνεχίσετε την προσπάθεια και να έχετε περισσότερες πωλήσεις και αύξηση των πελατών σας. Οι προσκλήσεις διατίθενται από τη UNION OPTIC αποκλειστικά σε συνεργάτες της. 
    Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, ξεκινάμε στην αίθουσα BALLROOM 3. Με μεγάλη χορηγό την INTERAMERICAN, θα μοιραστώ μαζί σας όλες τις νέες τάσεις (βάσει ερευνών που έγιναν τις τελευταίες 60 ημέρες) σχετικά με τις απαιτήσεις που έχουν οι πελάτες από έναν επαγγελματία και τη διαμόρφωση των νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα, το μάνατζμεντ πωλήσεων, την ψυχολογία πωλητή - πελάτη, την εξυπηρέτηση, την εφευρετικότητα, τη διαχείριση κρίσεων και αλλαγών. Ένα σεμινάριο που σίγουρα θα θυμάστε για πολύ καιρό. Ανοίγει δρόμους, δίνοντας πολλές και πλούσιες ιδέες για αύξηση των παραγωγικών σας αποτελεσμάτων και επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.
    Κυριακή 30 Μαρτίου, Ώρα 2 το μεσημέρι, αίθουσα Ballroom 1. Θα παρακολουθήσετε την εισαγωγική ανοιχτή παρουσίαση της Μεθόδου. 
    Ένα βιωματικό σεμινάριο / μέθοδος που σας δείχνει πώς να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να δημιουργείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Εδώ και κάμποσο καιρό, προσπαθώ να ερευνήσω και να βρω τη λύση σε μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς από τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί στο coaching και στη συνθετική θεραπεία. Και η ερώτηση είναι : "Γιατί οι άνθρωποι δεν κινητοποιούνται να κάνουν αυτά που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν παρά το γεγονός ότι μένοντας ακινητοποιημένοι μπορεί να υποφέρουν ψυχικά, συναισθηματικά ή οικονομικά; "  Μετά από πολλούς μήνες έρευνας, μελέτης και πρακτικής, έχω ανακαλύψει ότι κάθε είδους αλλαγή στη ζωή μας, μπορεί να σαμποταριστεί από τους "ασυνείδητους" φόβους. Κι εδώ είναι που όπως έχουν δείξει πολλές μελέτες από το Harvard, έρχεται να παίξει ενεργό και σημαίνοντα ρόλο η νευροβιολογία μας. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας ή coaching αλλά και βαθύτερης κατανόησης της βιολογίας των συναισθημάτων και των εγκεφαλικών διεργασιών που μεσολαβούν.
    Δεν είναι πάντα εύκολες οι αλλαγές. Μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε αλλά υπάρχουν φορές που δεν τα καταφέρνουμε. Κι αυτό, γιατί μας λείπει ίσως, ένα απλό σύστημα. Μια εύκολη μέθοδος που να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Βέβαια, το γρήγορο και το εύκολο συνήθως δεν φέρνουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Αλλά όταν η εμπειρία, η επιστήμη και το σύστημα που ακολουθείς συνδυαστούν αρμονικά, τότε ΟΛΑ είναι πιθανά! Αυτόν ακριβώς τον τρόπο, μέθοδο, φόρμουλα - όπως θέλετε ονομάστε το - θα σας δείξω απλά, επιστημονικά και βιωματικά στο σεμινάριο «Δημιουργώντας ένα Καινούργιο εαυτό».
    Συντονίστρια θα είναι η ιατρός/ πλαστική χειρουργός Δρ Χριστίνα Χριστοφορίδου.
    Θα παρακολουθήσουμε πολλά χρήσιμα βίντεο, θα δούμε νέες τεχνικές και όλοι μπορούν να αποκομίσουν χρήσιμη πληροφόρηση και υλικό για τη Μέθοδο "Δημιουργώντας ένα Νέο εαυτό – Redefining Self"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου