Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

1.Νεκρός ο δολοφόνος του 46χρονου υπαρχιφύλακα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
1.Νεκρός ο δολοφόνος του 46χρονου υπαρχιφύλακα
    Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι, ο οποίος την Τρίτη στις φυλακές Μαλανδρίνου σκότωσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη, βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης νεκρός μέσα στο κελί του.
    Ο βαρυποινίτης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών και είχε εγκλειστεί σε κελί απομόνωσης. Εκεί γύρω στις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης τον εντόπισε νεκρό σωφρονιστικός υπάλληλος.
    Οπως μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση στο σωφρονιστικό κατάστημα έχουν σπεύσει κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια θανάτου του Αλβανού ισοβίτη, ενώ σχετική έρευνα διέταξε και το υπουργείο Δικαιοσύνης. 
Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη  
    Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης διαπίστωσε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα του 42χρονου, οι οποίες προκλήθηκαν πιθανότατα από κλομπ! Κι αυτό διότι στο πόρισμα περιγράφεται χαρακτηριστικά ότι οι κακώσεις έγιναν από θλον όργανο, ραβδοειδούς σχήματος, μάλλον δερμάτινο...
    Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι από τα χτυπήματα δημιουργήθηκε κάταγμα στο στέρνο του Καρέλι, με αποτέλεσμα να προκληθούν καρδιακές αρυθμίες, από τις οποίες φαίνεται ότι κατέληξε. Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκδόθηκε νωρίτερα, αναφέρεται ότι ο Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας με μώλωπες.

    Οι αρχές αναμένουν τώρα τα αποτελέσμα των τοξικολογικών και ιστολογικών αναλύσεων, ώστε να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου