Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

6.Απίστευτη γκάφα από CNN, «πέθανε» τον Πελέ!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
6.Απίστευτη γκάφα από CNN, «πέθανε» τον Πελέ!
Αφού λοιπόν, μέχρι και το CNN κάνει λάθη, μην ‘’βαράτε’’ τα δικά μου ! Βέβαια, στο CNN τον υπεύθυνο τον απολύσανε, ενώ εμένα δεν με απολύει κανένας!
    Σε μία τραγική πραγματικά γκάφα υπέπεσε το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, καθώς ανήρτησε είδηση στο twitter ότι ο Πελέ απεβίωσε! Ευτυχώς στη συνέχεια το... μάζεψε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.
    Συγκεκριμένα, την «είδηση του θανάτου του Πελέ» ανήρτησε μέσω του λογαριασμού της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η εκπομπή του CNN «New Day» και το μήνυμα ανέφερε πως «ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πελέ απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών».
    Αμέσως όμως μετά ο σταθμός διέγραψε την είδηση και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το τεράστιο λάθος στο οποίο υπέπεσε.

    «Ο εκπρόσωπος του Πελέ ενημερώνει το CNN πως είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του», γράφτηκε στο Τwitter της τηλεοπτικής εκπομπής «New Day» λίγη ώρα αργότερα, με το γραφείο Τύπου του Πελέ να γνωστοποιεί πως εκείνη την ώρα ο 74χρονος ήταν σε πτήση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου