Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

2.Μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της δημοσιογραφου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
‘’Ψαρεύοντας’’ στο διαδίκτυο, βρίσκω φρικιαστικές ειδήσεις στην κυριολεξία, από το εξωτερικό , αλλά το άσχημο είναι ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ! Δεν μου είναι δυνατόν να τις κοινοποιήσω, σαν άνθρωπος ! Απλώς, θα ήθελα κάποιους από τους ενόχους να μου τους ‘’παραδώσουν’’. Το θέμα είναι ότι εάν τελικά καταλήξουν στη φυλακή, θα λειτουργήσει το ‘’εσωτερικό δίκαιο’’, το οποίο επιδοκιμάζω ασυζητητί.
2.Μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της δημοσιογραφου
http://www.real.gr/
    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, η τύχη της οποίας αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.
    Τα ίχνη της δημοσιογράφου χάθηκαν στις 21 Μαρτίου. Η ίδια τηλεφώνησε στον σύζυγο της, ποινικολόγο Νίκο Μπούρα και τον ειδοποίησε ότι θα πήγαινε στον Πειραιά για μια επαγγελματική συνάντησης.
    Μέχρι το βράδυ δεν ξαναεπικοινώνησε μαζί του. Ο σύζυγός της προσπαθούσε να τη βρει στο κινητό της τηλέφωνο το οποίο ήταν απενεργοποιημένο. Όσο η ώρα περνούσε, ανησυχούσε και έτσι δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.
    Στη συνέχεια ο κύριος Μπούρας δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του. Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο ο οποίος δεν μίλησε με τη σύζυγό του.
    Το χειρισμό της υπόθεσης ανέλαβε η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και η πιθανότητα της απαγωγής.
    H αστυνομία τώρα ερευνά το οπτικό υλικό από τις κάμερες στο Κολωνάκι προκειμένου να εντοπίσουν τη στιγμή που η κυρία Χούντα επιβιβάστηκε σε κάποιο ταξί. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν τελικά η γυναίκα έφτασε στον προορισμό της.
    Ο σύζυγός της, έχοντας φτάσει σε απόγνωση, θέλησε να δημοσιοποιήσει το δράμα που περνά και μίλησε στο Star, κάνοντας έκκληση στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί του ξανά και να απελευθερώσουν τη γυναίκα του.
     «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον οποιοδήποτε συμπολίτη μας μπορεί να έχει δει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές. Αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω και τους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί με την απαγωγή να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ό,τι ζήτησαν θα γίνει αρκεί να γυρίσει η Θάλεια σώα και αβλαβής» σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε «Μου είπε ότι φεύγω για να πάω στο σταθμό του Πειραιά να συναντήσω κάποιον που θα μου δώσει στοιχεία για ένα θέμα. Θα πήγαινε με ταξί όπως μου ανέφερε
    Η Θάλεια Χούντα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παντρεύτηκε με τον ποινικολόγο το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα στην εκκλησία την είχε συνοδέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου