Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

11.Δολοφόνησαν τουρίστα στο κέντρο της Πάτρας

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
 

    Τον λήστεψαν και έπειτα τον χτύπησαν στο κεφάλι
    Παρέμεινε διασωληνωμένος, σε κωματώδη κατάσταση, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι τις 11 Απριλίου, οπότε και κατέληξε.
     Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός 63χρονου Ιταλού υπηκόου, ο οποίος λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί, κατέληξε, έπειτα από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση.
    Ως δράστης συνελήφθη ένας 29χρονος Ιρακινός, ενώ η Αστυνομία αναζητά για την ίδια υπόθεση και μια γυναίκα.   Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου, οι δυο δράστες επιτέθηκαν στον 63χρονο Ιταλό, τη στιγμή που περπατούσε σε πλατεία της Πάτρας. Στη συνέχεια, τον χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν ένα ατομικό τσαντάκι και ένα κινητό τηλέφωνο.
    Ο 63χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο « ‘Αγιος Ανδρέας» και παρέμεινε διασωληνωμένος, σε κωματώδη κατάσταση, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι τις 11 Απριλίου, οπότε και κατέληξε.
    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές, ενώ σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου