Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

7.Ο πρόεδρος της Ε.Ε. Van Rompuy αναφέρεται στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και στον ρόλο της Ρωσίας.

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
7.Ο πρόεδρος της Ε.Ε. Van Rompuy αναφέρεται στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και στον ρόλο της Ρωσίας.
    Ο πρόεδρος της Ε.Ε. κάνει μνεία στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση όπου ηγείται σε οικονομικό επίπεδο μέσω των G8 και G20, καθώς και την συνεισφορά του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
    Ας μην ξεχνάμε ότι το πρόεδρος Van Rompuy το 2010 που προέδρευσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχε αναφερθεί τότε ότι το 2009 είναι η πρώτη χρονιά που κυβερνά η Παγκόσμια κυβέρνηση μέσω των G20.
    Έχουν περάσει από τότε τρία χρόνια και τα αποτελέσματα αυτής της Διακυβέρνησης είναι ορατά σε όλη την Ευρώπη, με τεράστια ύφεση και ανεργία ακόμα και στις πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου όπως οι G20. 
    Άραγε ο σκοπός αυτής της διακυβέρνησης είναι να  αποσύρουν τους τοπικούς ηγέτες και να δημιουργήσουν έναν και μοναδικό παγκόσμιο ηγέτη, αφού όλοι οι λαοί έχουν σιχαθεί τους πολιτικούς και "αγανακτήσει" με τα δεκάδες σκάνδαλα, απάτες και πολιτική γραμμή αντιλαϊκής βάσης, "σώζοντας" μόνο τις ιδιωτικές τράπεζες εις βάρους των λαών. 
    Άλλωστε το ΔΝΤ και η Τρόικα έχουν βάλει το χέρι της παντού, σε εκατοντάδες κράτη, σπέρνοντας την εθνική κατάρρευση, εκτοξεύοντας την ανεργία στα ύψη και δημιουργώντας στρατιές ανέργων και πεινασμένων ανθρώπων καθιστώντας τους πολιτικούς απλές μαριονέτες που εξυπηρετούν τα θέλω τους.
    Σε αυτή την Παγκόσμια πληγή ο «κάποιος» που θα δώσει ψωμί στον πεινασμένο θα είναι αυτός που θα τον υποτάξει και θα του προσφέρουν τα πάντα μέχρι και την ψυχή τους.
    Η πείνα είναι το ισχυρότερο όπλο υποταγής, ας ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μερίδα ενεργής αντίστασης ώστε να μην χάσουμε το υψηλότερο ιδανικό της ανθρώπινης ύπαρξης, την ελευθερία. Ας ελπίζουμε ότι ο ανθρωπισμός, η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, η έλλειψη εγωισμού και ατομισμού να αναγεννηθούν και να γίνουν ισχυρό όπλο ενοποίησης των πολιτών ενάντια των εχθρών του έθνους μας. Εχθρός μας δεν είναι μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση αλλά τα πολιτικά πρόσωπα που την πρεσβεύουν, όσοι είναι πολιτικοί μαριονέτες που με τα διαθρωτικά μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις προετοιμάζουν αυτή την Παγκόσμια Ένωση, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε διοικητικό.  
    Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, λαούς αγανακτισμένους από τους χωρίς ηθική και χωρίς καμία προκάλυψη να προκαλούν πολιτικοί. Η διαφθορά, το ψέμα και η υποκρισία, η υπερβολική φορολογία για να σωθούν οι τράπεζες καθώς και η έλλειψη βασικών παροχών, αδιαφορώντας για τον πολίτη δημιουργεί μια χύτρα έτοιμη να εκτιναχθεί και να παρασύρει ότι βρει στο διάβα της
    Ευχόμαστε να μην υπάρχουν άλλα θύματα από αυτή την ψεύτικη οικονομική κρίση, που ουσιαστικά είναι μια νέα Γερμανική Κατοχή δημιουργημένη από το Αμερικάνικο λόμπυ και για τους λαούς του Νότου είναι ένας νέος Πανευρωπαϊκός πόλεμος.
    Σημαντικό είναι να προσέξουμε τον ρόλο του Ρώσου προέδρου κύριου Β. Πούτιν μέσα σε αυτή την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να περιμένουμε καμία σωτηρία από την Ρωσία αφού και ο ίδιος ο πρόεδρος της έχει καθοριστικό ρόλο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ανάληψη θέσεων και αποφάσεων μέσα στα κυρίαρχα κράτη του κόσμου τους  G20 .
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο πίνακας που σας παραθέτουμε και που αναφέρεται για τα κράτη-μέλη των   χωρών G20 με τις μεγαλύτερες οικονομίες παγκοσμίως, μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται:
Αργεντινή, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Νότιος Αφρική,  Τουρκία
    Και αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ιταλία, Γαλλία αλλά και ΗΠΑ που από το 2008 αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά και αδυναμία πληρωμών του Δημόσιου Χρέους, ευρισκόμενες στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ή μήπως τα ΜΜΕ καθώς και το τραπεζικό σύστημα σπέρνει την προπαγάνδα για δήθεν οικονομική κρίση. 
    Τελικά το λογιστικό χρέος δεν είναι κρίση, αντίθετα έχουμε πολιτική – προδοτική κρίση που μας οδηγεί σε μία εξίσωση φορολογικής και περιουσιακής αποστράγγισης για μια ενιαία Παγκόσμια κυριαρχία.
Χώρες που συμμετέχουν στους G20
Αργεντινή Αυστραλία Βραζιλία Καναδάς Κίνα Γαλλία Γερμανία Ινδία Ινδονησία Ιταλία Ιαπωνία Μεξικό Ρωσία Σαουδική Αραβία Νότιος Αφρική Κορέα Τουρκία Βρετανία ΗΠΑ Ευρωπαϊκή Ενωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου