Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/4/2020)
    Άσε μας, ρε Κραουνάκη…. Έγραψες 5-6 τραγούδια της προκοπής, και νομίζεις πως είσαι και εγώ δεν ξέρω ποιος. Σε ενόχλησε που τραγούδια σου ακούστηκαν έξω από του Μαξίμου, από την Πρωτοψάλτη; Και τα άκουσε ο… Μητσοτάκης; ΕΓΚΛΗΜΑ! Ενώ, εάν έκανε μια «περατζάδα» από τον ΠΕΡΙΣΟ, θα ήσουν «πλέρια» ευτυχισμένος…. Άλλες εποχές, οι «μαγκιές» πληρωνόταν, αλλά εάν τις πλήρωνες, θα γινόσουν ήρωας χωρίς.. αιτία! Πάντως, εντάξει, μας το έκανες γνωστό πως είσαι αριστερός. Αφιερωμένη η γνωστή παροιμία, πως…. «Μαγκέψαν οι καπ@@ες και γα@@ν μονάχες»!
------------------------------------------
    Ανακοινώθηκαν από τους υπουργούς τα μέτρα που διαφοροποιούνται προς το καλύτερο ( καλύτερο;;;;; ) αλλά δεν προλαβαίνω να τα παραθέσω. Αύριο, λοιπόν… Άλλωστε, όλα είναι για μετά την 4η Μαϊου.
------------------------------------------
    Εάν ο ήλιος προφυλάσσει από την μόλυνση κορονοϊού, εμείς στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουμε ανοσία! Το ίδιο και στην Βόρεια Αφρική…
------------------------------------------
    Καποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τον κορονοϊό, με άλλα θέματα, και… ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! Πάλι έχουν «πλακώσει» τις… ενημερώσεις για αναδρομικά και αυξήσεις! «Ακόμα δεν τον είδανε, Γιάννη τον είπανε». Δεν θέλω να σας μαυρίσω την ψυχή, αλλά, προσωπικά, περιμένω όχι αναδρομικά, αλλά μεγάλες περικοπές στις συντάξεις! Πολύ μεγάλες! Και θα δικαιολογούνται πως αυτό γίνεται γιατί ο κορονοϊός μας κόστισε πολύ! Άντε μετά, να τους πείς τίποτα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή Αγαπητέ μου Ανδρέα τι ήθελες να πει ο Κραουνάκης; Καλά έκανε μπράβο στην Αοιδό που πήγε και συμμετείχε στο στημένο SHOW της "Αγίας Οικογένειας" και νά πετάξει από τη χαρά του,όταν τραγουδούσε ΠΡΙΒΈ για τον Μητσοτάκη πού παραβίαζε το νόμο Φυλάκισης που διέταξε και μας επέβαλε; Τά τραγούδια του είναι πνευματική ιδιοκτησία. Αν δεν έβγαινε να το καταγγείλει τι θά λέγαμε; Ότι η τραγουδίστρια είχε πάρει την έγκριση του Κραουνάκη. Άρα, καλά εκανε και κατέκρινε το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε, έχω την άποψη, πως όταν κάποιος δημιουργός γράφει ένα τραγούδι ( και όχι μόνο... ) και το κυκλοφορεί, έχει μεν την πνευματική ιδιοκτησία, αφού αυτός το έγραψε, όμως η εκτέλεσή του "στον αέρα" δεν χρειάζεται την έγκρισή του. Διαφορετικά, θα έπρεπε στα τραγούδια να υπάρχει σημείωση "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ή "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ" ή "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ" 'η "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ".Απλώς, ο "λεγάμενος" ήθελε να υπενθυμίσει την ύπαρξή του και να επανεπιβεβαιώσει το "στίγμα" του...

      Διαγραφή