Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/4/2020)
    Όλοι δημοσιεύουν «πληροφορίες’ για το τι θα γίνει μετά την 4η Μαϊου. Ποια μέτρα θα αρθούν, και, κυρίως, πόσο. Εγώ λέω, πως… «Κυριακή κοντή γιορτή»! Ας περιμένουμε 6-7 μέρες ακόμα, τόσες πέρασαν. Αυτό όμως που δεν θα αλλάξει, είναι η ψυχολογία που μας έχει δημιουργηθεί. Σε κάποιους, φοβία από την σοβαρότητα και επικινδυνότητα της καταστάσεως, που δεν προβλέπεται να λήξει. Σε κάποιους άλλους, αγανάκτηση, αφού θεωρούν όλα ότι είναι ψέματα, και γίνονται για τον έλεγχο των πολιτών. Όσο για τους νεκρούς, θεωρούν ότι είναι σαν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, δηλαδή… «μαϊμού». Γεγονός πάντως είναι, πως ψυχολογικά δεν έμεινε κανένας ανεπηρέαστος.
------------------------------------------
    Το «ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ», μετά απο απαιτήσεις, παίρνει… προαγωγή και θα αποτελεί ιδιαίτερη ανάρτηση, όσο βαστάει το «πατιρντί». Υπ’ όψιν, πως είναι από την επίσημη καθημερινή ανακοίνωση – ενημέρωση.  Ελπίζω να το σταματήσω σύντομα…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Όχι μόνον ψυχολογικά επηρεάσαν τον κόσμο, αλλά και τόν τρομοκρατησαν! Τον εμάθαν να προσκυνα την τηλεόραση! Παρ' ολιγο να τον κανουν να μάθει να τρώει και τόν οβελια από την τηλεόραση! Πώς το επετυχαν αυτό; 11.000.000 μασσαμπουκωσαν τα Καναλια στην αρχή της Επιδημιας! Και άλλα 9.000.000 την περασμένη Εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή