Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/10/2019)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ISIS; Αυτό φαίνεται σκέφτηκαν οι… «σύμμαχοι Δυτικοι»  και επέτρεψαν στον Ερντογάν να κάνει επιχειρήσεις εναντίον των Κουρδων της Συρίας. Οι οποίοι, δεν τον πείραξαν καθόλου! Ο φόβος του είναι μην τυχόν και κάνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, γιατί τότε θα «αρχίσουν τα όργανα» με τους Κούρδους της Τουρκίας για συνένωση μαζί του, πράγμα που κάποια στιγμή θα γίνει! Ακόμα μια φορά, φαίνεται ο βρώμικος ρόλος που παίζουν οι δήθεν μαχόμενοι για την ειρήνη ΗΠΑ, Αγγλία κτλ. Όσο γενναίοι και καλοί πολεμιστές και αν είναι οι Κούρδοι, δεν μπορούν με τα «λιανοντούφεκα» να αντιμετωπίσουν τον οργανωμένο Τουρκικό Στρατό. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να κάνουν τους Τούρκους να πληρώσουν ακριβά τις επιτυχές τους. Όμως, ποιος νοιάζεται για λίγους ή πολλούς νεκρούς; Όλοι ξέρουν, πως το θέμα δεν θα λυθεί εύκολα, γιατί δεν λύθηκε ΠΟΤΕ! Για τη συνέχεια, δεν μπορώ να κάνω καμία υπόθεση…. Εκτός από την επαναδραστηριοποίηση του ISIS!
------------------------------------------
    Τον Τουρκικό Στρατό, συνοδεύουν, ως συνήθως, «πολιτοφύλακες», οι οποίοι και εγκληματούν ασύδοτοι εις βάρος του άμαχου πληθυσμού των Κούρδων με εκτελέσεις αμάχων! Συνηθισμένη τουρκική τακτική, την ξέρουμε καλά! ( 1974)
------------------------------------------
    Ας είναι καλά ο Δρακόπουλος ( Πρόεδρος της ΚΑΕ «ΗΡΑΚΛΗΣ»), αρχίσαμε να αισθανόμαστε καλά σαν φίλαθλοι με την ομάδα μπάσκετ! Βλέπουμε την ομάδα να παίζει με πάθος, και να νικά! Θα έρθουν και αποτυχίες, αφού δεν παίζουμε μόνοι μας, όμως αυτό δεν θα πρέπει να πτοήσει κανένα! Αρχίζουμε και ζούμε πάλι κάποιο όνειρο….. Ας μην βιαζόμαστε όμως, δώσαμε μόνο 3 αγώνες μέχρι τώρα.
------------------------------------------
    Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις! Στην περίπτωσή μας, ένα γράφημα! Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη, ( άντε καλά, και η…  Αλβανία) που δεν επιτρέπουμε την συμμετοχή στις εκλογές, των Ελλήνων του εξωτερικού! Γιατί, άραγε;;;;;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου