Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στην ευτυχία


Ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στην ευτυχία
    Ένα νέο ξενοδοχείο, το μοναδικό παγκοσμίως μέχρι σήμερα, αφιερωμένο στην αναζήτηση της ευτυχίας και της εσωτερικής ισορροπίας αναμένεται να λειτουργήσει στο Μεξικό το 2020.
    Το Awakening, όπως είναι η ονομασία του, βρίσκεται στις όχθες της λιμνοθάλασσας Nopalitos, στην καρδιά της χερσονήσου Γιουκατάν, στην Ριβιέρα των Μάγια, σε μία περιοχή που από το 1987 έχει ανακηρυχτεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
    Οι δύο συνιδρυτές του ξενοδοχείου, Adriana Chardí και Martin Loeffler, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο με εκπληκτική αρχιτεκτονική και τα υψηλότερα πρότυπα βιωσιμότητας, το οποίο θα παρείχε στους επισκέπτες του τη μέγιστη επαφή με τη φύση.
    Εδώ τα δωμάτια έχουν το σχήμα «ανθρώπινων κουκουλιών», τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από θαλάσσιες καμπίνες και δενδρόσπιτα, ενώ μιμούνται τα σχήματα και τις μορφές της φύσης.
    Μέσα από το ξενοδοχείο οι πελάτες του θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με εμπειρίες που προάγουν τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο και το βάθος της εμπειρίας τους, ανάλογα με το μήκος κύματος στο οποίο βρίσκονται.
    Το ξενοδοχείο θα διαθέτει από διασκεδαστικά και ξεκούραστα πακέτα διακοπών μέχρι εξατομικευμένα προγράμματα ευεξίας, σχεδιασμένα από εξειδικευμένους προπονητές ευτυχίας!
    Οι ιθύνοντες ονειρεύονται ο θέρετρό τους να φέρει τους επισκέπτες σε επαφή με τον φυσικό  κόσμο, προσφέροντας αποκλειστικές εμπειρίες βασισμένες πάνω στη φιλοσοφία της λειτουργίας του που δεν είναι άλλη από την «πολυτέλεια του ξυπόλυτου».
    Όπως, μάλιστα, οι ιδρυτές του ισχυρίζονται «η εκδοχή μας για την πολυτέλεια δεν έχει καμία σχέση με τα μαρμάρινα δάπεδα και τις χρυσές βρύσες. Αντ’ αυτού περιστρέφεται γύρω από την παροχή ενός είδους γνωριμίας με τη φύση με τον πιο διασκεδαστικό και άνετο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου