Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η 7η Επέτειος από την ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας


Η 7η Επέτειος από την ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
(Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)
Site: www.syndesmosee.org
                                                                         Αθήνα,  21 Νοε. 2018
            Αγαπητοί πρόεδροι Περιφερειών, Περιφερειακών Ενοτήτων, αγαπητά μέλη, φίλοι του Συνδέσμου
            Σήμερα γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας, η δύναμη αποτροπής  ξένων επιβουλέων,  η εγγύηση της ύπαρξης και της ασφάλειας της Πατρίδας μας, η  Στρατηγός Παναγιά μας και κατ’ επέκταση η Ορθόδοξη εκκλησία μας, στήριγμα  του Ελληνισμού στις δύσκολες ώρες  και ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας που ιδρύθηκε πριν 7 χρόνια.
            Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχαμε ως κόμμα, στρέψαμε τις δυνάμεις μας και το ενδιαφέρον μας προς τη σύσταση ενός Συνασπισμού Πατριωτικών κομμάτων, όλων των χρωμάτων (πλην ακραίων), που θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες την είσοδό του στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι Έλληνες. Η προσπάθεια βρίσκεται σε καλό δρόμο.
            Είναι ο μοναδικός τρόπος για να διώξουμε όλους αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση και που δυστυχώς δεν έχουν όραμα και πραγματική διάθεση προς το δύσκολο δρόμο για τη ριζική αλλαγή προς τη λύτρωση. Να  αλλάξουμε την λανθασμένη νοοτροπία του νεοέλληνα. Να αναδείξουμε  νέες άφθαρτες, υγιείς, ανιδιοτελείς δυνάμεις  που θα βγάλουν την Ελλάδα μας από το καταπιεστικό αδιέξοδο και θα δημιουργήσουν μια Νέα Πατρίδα, περήφανη, δίκαιη, δυναμική, παραγωγική, αποτελεσματική, ευημερούσα, σύγχρονη, αλλά και ταυτόχρονα πιστή στις Ελληνορθόδοξες  παραδόσεις και στις αξίες μας. Σεβαστή από την παγκόσμια κοινότητα. Ας στρέψουμε όλοι τις προσπάθειές μας προς αυτή την κατεύθυνση.
            Μπορούμε  στηριζόμενοι στις αστείρευτες, μοναδικές, ιδιαίτερες δυνάμεις που κρύβει μέσα της η Ελληνική ψυχή.
Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου