Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/11/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/11/2018)
    Ακόμα δεν κατάλαβαν στον Σύλλογο «ΑΞΙΑ» πως τους «δουλεύουν ψιλό γαζί» από το υπουργείο και την κυβέρνηση. Σε όλα τους τα αιτήματα, η απάντηση ήταν «Μελετάται…» «Πρόθεση της κυβέρνησης», «θα εξετασθεί», «θα υπάρξει νομοθέτηση», «συνεχίζεται η προσπάθεια ολοκλήρωσης των απαιτουμένων λογισμικών», «το θέμα είναι σε εξέλιξη», «η καθυστέρηση οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού», «απαιτείται συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ», «δεν έχει αντιμετωπισθεί ακόμα» κτλ, κτλ, κτλ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ, ΡΕΕΕΕ!!!!
--------------------------------------------------------
    Έχω την γνώμη, πως η ΠΟΣ μέχρι τώρα, έχει προσφέρει ουσιαστικό έργο στα οικονομικά κυρίως θέματα των αποστράτων αξιωματικών. Η συνεργασία με την ΕΑΑΣ, μόνο καλό θα κάνει, αρκεί να μην υπερισχύσουν εγωϊσμοί και φιλοδοξίες.
--------------------------------------------------------
    Μετά το φαγητό εχθές, μια «τεσσάρα» μου έκατσε πολύ βαρειά στο στομάχι… Τα «ορεκτικά» ήταν πολύ καλά, όμως το «κυρίως πιάτο» δεν χωνεύεται ούτε με ένα κιβώτιο σόδες! Κάποιοι δεν έχουν θέση στην «ενδεκάδα». ΓΕΡΑΣΑΝ! Μετά το 70΄ έ, το συζητάμε. Δεν αντέχουν περισσότερο. Όσο για άνοδο,   το τραγουδάκι τα λέει όλα:
Τώρα είναι αργά σ’ άλλο δρόμο βρεθήκαμε
τώρα είναι αργά να χαθούμε βιαστήκαμε
τώρα είναι αργά η ελπίδα που ζήσαμε
ήταν μια φωτιά μες την παγωνιά που εμείς τη σβήσαμε
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου