Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/11/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/11/2018)
    Παράνομη ( φυσικά…. ) είσπραξη συντάξεως νεκρής μητέρας επι 9 χρόνια: 5 έτη κάθειρξης. Πλαστογράφηση απολυτηρίου…. Δημοτικού: 10 χρόνια κάθειρξης! Επομένως, λογικά οι ποινές που ακολουθούν είναι: Φτύσιμο στο πεζοδρόμιο: Ισόβια! ( επειδή καταργήθηκε η θανατική ποινή). Ληστεία μετα φόνου: Αθώωση και απονομή εύφημης μνείας! Εάν δε, ο δράστης είναι και αλλοδαπός, άμεση χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας και συμμετοχή στα ψηφοδέλτια επικρατείας σε εκλογιμη θέση! ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ!
--------------------------------------------------------
    Οι μαθητές κάνουν καταλήψεις και πορείες για να υποστηρίξουν την Ελληνικοτητα της Μακεδονίας! Το θέμα για εμένα, έχει δύο όψεις. Από την μια, εκ πεποιθήσεως, είμαι αντίθετος σε κάθε μορφής καταλήψεων, για οποιονδήποτε σκοπό. Από την άλλη μεριά τώρα, όταν οι «μεγάλοι» τα κάνουν «μαντάρα» σε ένα τόσο ευαίσθητι και σημαντικό θέμα, όπως το θέμα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, οι «φυσικοί διάδοχοι» μας, τα παιδιά, δικαιούνται να έχουν αποψη και να την προβάλουν! Και με τον ενθουσιασμό που προκύπτει από το νεαρόν της ηλικίας τους, δικαιούνται να την προβάλουν ΕΝΤΟΝΑ! Και όπως είναι επόμενο, βγαίνουν κάποιοι πολιτικοί μπάσταρδοι, να πούν «τα δικά τους», ότι οι μαθητές υποκινούνται από εθνικιστικούς και φασιστικούς κύκλους και άλλες αηδίες ( «μαλακείες» ήθελα να γράψω, αλλά είμαι σεμνός τέτοια μέρα…) Και η φουστανοκρατούμενη αστυνομία ΤΟΛΜΑ (!!) να τους αντιμετωπίσει με δακρυγόνα! Ντροπή τους! Ντροπή και σε εμάς, που αφήνουμε «μπροστάρηδες» στην εθνική αντίδραση τους μαθητές, σχολιάζοντας απλώς τα γεγονότα….. Ελπίζω να μην υπάρξουν θύματα. Θύματα που θα «χαθούν» στην ανωνυμία, σε αντίθεση με τους Γρηγορόπουλους, Φύσσηδες κτλ ….
--------------------------------------------------------
    Φανταστείτε, να ήσασταν εσείς στη θλεση του κρητικού που έμεινε 5,5 χρόνια στη φυλακή για κάτι που δεν εκανε! Τότε θα γίνει κατανοητό το μέγεθος της αδικίας που έγινε σε έναν άνθρωπο, και την οποία το κράτος θέλει να… «ξωφλήσει» με 19.000 ευρώ!!!!
--------------------------------------------------------
    Κουπόνια για τις λαϊκές αγορές! Ακόμα μια κατάντια της πατρίδας μας… Αλήθεια, πήγε ποτέ κανένας υπεύθυνος να δεί πόσοι ψάχνουν και μαζεύουν τα πεταμένα, όταν τελειώνει η λαϊκή αγορά και τα μαζεύουν; Αλήθεια, ποσες κρεμάλες πρέπει να στηθουν για όλους αυτούς που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτό το σημείο;
--------------------------------------------------------
    ΣΗΜΕΡΑ, δικαιούμαι να γράψω και καμιά κουβέντα παραπάνω. Όχι πως διστάζω τις άλλες μέρες…..
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

1 σχόλιο: