Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ «ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Το Σάββατο 23 Ιουλίου ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ    Νικόλαος Αλικάκος συνοδευόμενος από τα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου   Ιωάννη Βέλλιο και Σπύρο Καραγεώργο καθώς και από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής  Εμμανουήλ  Πετρομανολάκη και Νικόλαο Στρατιδάκη επισκέφθηκαν την ΄΄ΣΤΕΓΗ  ΑΣΤΕΓΩΝ΄΄στο Βοτανικό Αθήνων (Εγκαταλελειμμένη για πολλά χρόνια τεχνική βάση του Πολεμικού Ναυτικού).
    Στον χώρο αυτό η κυβέρνηση θέλει να κατασκευάσει ΄΄ΤΖΑΜΙ΄΄ μολονότι οι κάτοικοι της περιοχής και πολλοί φορείς είναι αντίθετοι για πολλούς σοβαρούς λόγους. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εγκατασταθεί στο χώρο μέλη της κίνησης ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΠΛΙΤΩΝ'' και άλλοι πολίτες με σκοπό την διαμόρφωση του χώρου σε ΄΄ΣΤΕΓΗ  ΑΣΤΕΓΩΝ'.
    Όπως έγινε γνωστό από τον υπεύθυνο στον κ. Αλικάκο και τα μέλη που τον συνόδευαν, έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους κρατικούς φορείς ,ώστε η κίνηση τους να μην θεωρηθεί "κατάληψη"
    Ο επικεφαλής της κίνησης Ιωάννης  Ιωαννίδης έκανε την ξενάγηση στον χώρο, τον οποίο έχουν ονομάσει ''16  ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'', ενημέρωσε για τα σχέδια που έχουν και τις εργασίες που γίνονται μόνον από εθελοντές.
    Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους που με μόνο μέλημα τους την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ πραγματοποιούν ένα δύσκολο έργο με μεγάλη καθημερινή κούραση.
Στο τέλος της ενημερώσεως ο πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ παρέδωσε στον επικεφαλής χρηματικό ποσό προς ενίσχυση της προσπάθειας τους και δήλωσε την συμπαράσταση του κόμματος στο όλο εγχείρημα.
    Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους μας να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αξιόλογη αυτή δράση. (Τηλέφωνα για Πληροφορίες και Εθελοντική Προσφορά:
6932855887-6996904605)

1 σχόλιο: