Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

1.Γυναίκα που πούλησε ξένο οικόπεδο στη Βούλα έναντι 900.000 ευρώ, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
 

    Τη φωτογραφία γυναίκας αγνώστων στοιχείων, η οποία διέπραξε απάτη μεγάλης αξίας, έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με την ελπίδα ότι έτσι θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.
    Η γυναίκα, σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής που ερευνά την υπόθεση, είναι μέλος οργανωμένης σπείρας και τον Απρίλιο του 2009 κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές και να τους πουλήσει οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, εμφανιζόμενη ως η ιδιοκτήτρια, έναντι 900.000 ευρώ.
    Η άγνωστη γυναίκα, κατάφερε να εκδώσει αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, από την οποία η σπείρα είχε αρπάξει με κάποιον τρόπο την ταυτότητα.
    Στο πλαίσιο της έρευνας, από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-6476183 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την δέσμευση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
    Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την ανωτέρω Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου