Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Μυρίζει μπαρούτι στο Ιντλίμπ: Οι τρομοκράτες "χάλασαν" τον αυτοκινητόδρομο - Απειλούν να επιτεθούν στους Ρώσους


Μυρίζει μπαρούτι στο Ιντλίμπ: Οι τρομοκράτες "χάλασαν" τον αυτοκινητόδρομο - Απειλούν να επιτεθούν στους Ρώσους
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος 
freepen.gr
          Οι πλέον εξτρεμιστικές ομάδες εξακολουθούν να απορρίπτουν την κατάπαυση του πυρός στο Idlib, ενισχύοντας μάλιστα τις πρώτες γραμμές τους. Οι ηγέτες πολλών ισλαμιστικών ομάδων απέρριψαν ομόφωνα τη συμφωνία να σταματήσουν τις εχθροπραξίες στο Idlib, ανέφερε το Sputnik Arabic την Τρίτη (17/3), επικαλούμενο πηγές στη συγκεκριμένη επαρχία.
          Σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι μαχητικές ομάδες απάντησαν στην κατάπαυση του πυρός, προωθώντας ενισχύσεις στις πρώτες γραμμές του Idlib, καθώς προετοιμάζονται να επιτεθούν στις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις.
          Επιπλέον, το άρθρο σημειώνει ότι οι μαχητές απειλούν να επιτεθούν στις Pωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εάν προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν περιπολίες κοντά στις γραμμές τους.
    Η τρομοκρατική ομάδα "Incite the Believers", το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκμενιστάν (TIP) και η Hay'at Tahrir Al-Sham έχουν απορρίψει την κατάπαυση του πυρός.
          Σε μια ακόμη ενέργεια, οι τρομοκράτες κατέστρεψαν μέρος της εθνικής οδού M-4 (Aleppo-Latakia Highway) για να διαμαρτυρηθούν για τις ρωσοτουρκικές περιπολίες που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος αυτού του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου