Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/3/2020)
   Προχτές, 24/3, έβαλα μια ανάρτηση με τίτλο «Τι τον θέλετε τον Σωτήρη Τσιόδρα; Εξαφανίστε τον τώρα!», για την οποία δέχτηκα τηλεφωνήματα αλλά και ε-μαιηλ από αρκετούς φίλους, οι οποίοι θεωρούσαν την ανάρτηση υβριστική προς τον κύριο Τσόρδα! Αυτό με εξέπληξε, αφού ίσα – ίσα, τονίζεται η προσωπικότητα, οι επιστημονικές γνώσεις και η ικανότητα επικοινωνίας του, πράγματα που στερούνται οι ( όλων των χρωμάτων) περιφερόμενοι «μαϊντανοί» των τηλεοπτικών παραθύρων. Ίσα – ίσα λοιπόν, θα πρέπει να ευχαριστούμε τον κύριο Τσόρδα για την προσφορά του, και να απονείμουμε τα εύσημα σε όποιον τον επέλεξε. Φαίνεται πως οι φίλοι, δεν διάβασαν προσεκτικά την ανάρτηση, και δεν μπήκαν στο «πνεύμα» της. Όσο για το «κύριο» που προτάσσω πρίν απο το όνομά του, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ! Αρκετούς τραμπούκους, μαχαλόμαγκες, βαζιβουζούκους, τσικλίμαγκες, σοβαροφανείς ψεύτες κ.ο.κ είχαμε μέχρι τώρα.
------------------------------------------
    Τέλος για φέτος οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!.... Καιρός δεν ήταν να το αποφασίσουν οι… «αθάνατοι» της ΔΟΕ; Πάλι καλά!
------------------------------------------
    Φαίνεται, πως η Θεσσαλονίκη, εκτός από…  ερωτική πόλη, είναι και εκτροφείο ηλιθίων! Βγαίνουν οι άλλοι, και αρχίζουν καμαρωτοί – καμαρωτοί  το… τζόκιγκ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! Καλά, αυτοί μπορεί να μην έχουν τίποτα, ή μπορεί να έχουν και να μην το ξέρουν ακόμα. Τι θέλουν να παραστήσουν; Τους… «υπεράνω»; Τους… γενναίους του Βορρά; Τους άλλους συμπολίτες μας, που ακολουθούν τις οδηγίες τους θεωρούν αυνάνες; Το μόνο που αποδεικνύουν είναι η δική τους μαλ@@εία!
------------------------------------------
    Κάποιοι πάλι, ανοίγουν «στη ζούλα» καφενεία και κομμωτήρια!!!! Δεν ξερουν να πειθαρχούν σε διατάξεις; Εάν η κυρα – απαυτίτσα δεν κάνει «μπικουτί» θα πάθει τίποτα; Εάν πιούν τον καφέ τους στο σπίτι τους θα τους έρθει βαρύς; Όλους αυτούς, πρέπει ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ! Δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα….
------------------------------------------
    Ορισμένοι, είναι τόσο ηλίθιοι, που νομίζουν πως όταν βγαίνουν έξω με την γνωστή «βεβαίωση κυκλοφορίας», αυτομάτως απομακρύνουν τον κορνοϊό και δεν κινδυνεύουν… Έτσι και αυτοί με τα «μπακαλιαράκια» εχθές στη Θεσσαλονίκη! Εντάξει, η παράδοση απαιτεί το βαγητό της 25ης Μαρτίου, να είναι ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ – ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ. Πάει καλά. Γιατί δεν τον κάνουν σπίτι τους; Θα χαλάσουν τα νύχια; Και, άντε και δεν μπορούν. Τι θα γίνει αν φάνε κάτι άλλο; Η ηλιθιότητα, σε όλο το μεγαλείο της!
------------------------------------------
    Προχτές, έγραψα σε ένα άρθρο μου, πως ίσως χρειαστεί η επιστράτευση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ! Και αυτό το κατάλαβα, από την ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ των Ελλήνων, αφού στην έκκληση της κυβερνήσεως για εθελοντές ιατρικού προσωπικού γενικώς, ΥΠΗΡΞΑΝ 5.000 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και αναμένονται ακόμα 7.000. Συγγνώμη, δεν υπολόγισα το βασικώτερο. ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Όχι όλων, φυσικά….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου