Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Καβάλα: Βρέθηκαν τα θαμμένα 4,2 εκατ. ευρώ από τη σκηνοθετημένη ληστεία -Τρεις συλλήψεις


Καβάλα: Βρέθηκαν τα θαμμένα 4,2 εκατ. ευρώ από τη σκηνοθετημένη ληστεία -Τρεις συλλήψεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για την υπόθεση ληστείας με τη σκηνοθετημένη απαγωγή και τη λεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Καβάλα.
    Οι συλληφθέντες οι οποίοι χθες είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια Καβάλας φέρονται να ομολόγησαν.   Παράλληλα, βρέθηκαν θαμμένα στον περίβολο του συνεργείου (ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων) 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 600.000 ευρώ βρέθηκαν σε καταπακτή στο συνεργείο στην είσοδο των Αμισιανών Καβάλας και σε σπίτι.
Το χρονικό της υπόθεσης
    Τον περασμένο Ιανουάριο καταγγέλθηκε ότι άτομα με μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου είπαν σε πρώην διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι ότι έχουν απαγάγει το παιδί του και θέλουν λύτρα να το απελευθερώσουν.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συλληφθέντες φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων, ο γιος του, αλλά και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι από την οποία αρπάχθηκαν τα χρήματα, με τους δύο τελευταίους να είναι και κουμπάροι.
    Υπενθυμίζεται ότι αυτός που είχε καταγγείλει τη ληστεία ήταν ο (πρώην) διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι, ενημερώνοντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι ληστές το έσκασαν με 4.2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου