Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/12/2019)
« ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΤΙ ΠΑΛΑΙ
ΤΣΙΓΑΡΟ, ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ,
ΒΡΕ ΔΕ ΒΑΡΥΕΣΑΙ, ΔΕ ΒΑΡΥΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ..»
    Τι να κάνω, ρε παιδιά, αυτό μου κόλλησε σήμερα στο μυαλό, όταν πριν 48-50 χρόνια με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη, τον Νίκο Σαραφιανό και τον Γιάννη Τουρούτογλου επιδιδόμασταν σε «ευγενεις αγωνες» ( πρέφα αλλά και μπιλιάρδο γαλλικό) στο εμβληματικό ΠΤΙ  ΠΑΛΑΙ..( Οι Θεσαλονικείς ξέρουν…)
------------------------------------------
    Μας αραδιάζουνε συνέχεια, για το πού πάει να περάσει Χριστούγεννα ο κάθε πολιτικός, μεγάλος ή μη. Λές και αυτό μας ενδιαφέρει! Δικό του θέμα… Μας ενδιαφέρει όμως, το γεγονός πως υπάρχουν πάρα πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα ούτε στο σπίτι τους! Άειντε από εδώ, χρονιάρες μέρες!
------------------------------------------
    Σε αντίθεση με το πνεύμα των ημερών, κάποιοι αλήτες που αυτοαποκαλουνται… αντιεξουσιαστές, έκαναν επίθεση σε γραφεία πολιτικού κόμματος και κατέστρεψαν τρόφιμα που μαζεύτηκαν από εθελοντές για βοήθεια σε συνανθρώπους μας! Πόσο αλήτες μπορεί να είναι; Τι πρέπει να τους κάνουν ΕΑΝ τους πιάσουν;
------------------------------------------
    Και «σκούζουν» ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ( το παλίό ΠΑΣΟΚ, ντε…) για τους Διοικητές Νοσοκομείων! Δεν ξέρω, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν δίκιο. Όμως, τι ήθελαν; Να μπούν «δικοί τους» διοικητές; Το ίδιο ακριβώς δεν είχαν κάνει και εκείνοι; Και μάλιστα με πτυχεία… βουλκανιζατέρ!
------------------------------------------
    Η κατάργηση των κερμάτων 1 και 2 σέντ, έχω την γνώμη πως είναι το πρώτο βήμα για αυξήσεις τιμών, και μακροπρόθεσμα σχετικά, την υποτίμηση του ευρώ.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου