Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/12/2019)
    Λένε, πως «η μουσική εξημερώνει τα ήθη». Φυσικά, μιλάνε για ΜΟΥΣΙΚΗ και όχι για γυφτοτράγουδα, με τα οποία… γλέντησαν στην Καβάλα, ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΣ πλακάκια και… τουαλέτες! Κάποιοι, αυτό το θεωρούν… γλέντι! Σαφώς, είναι θέμα επιπέδου…..
------------------------------------------
    Και προειδοποιούν οι Ιταλοί τον Ερντογάν, πως δεν θα δεχθούν στρατιωτική παρέμβαση στη Λιβύη. Πολύ ωραία…. Και εάν ο Ερντογάν τους «γράψει»… καταλλήλως, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;; Θα στείλουν στρατό; Όχι βέβαια. Ένα ψήφισμα θα κάνουν και πάει τέλειωσε…. Για να ξέρουμε τι περιμένουμε.
------------------------------------------
    Από «ταξίματα» της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους κτλ, πάμε καλά! Όλο λεφτά θα πάρουμε! Όμως, η «ταμπακιέρα» ( προσωπική διαφορά) παραμένει και δεν αλλάζει. Αυτό πρέπει να καταργηθεί, γιατί όλα τα άλλα είναι… να ‘χαμε να λέγαμε! Γιατί πολύ φοβάμαι, πως ένα πρωϊνό θα ξυπνήσουμε και θα βρεθούμε προ… εκπλήξεων!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου