Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Οριστικό: Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Newsroom iefimerida.gr
    Επίσημο και οριστικό πλέον, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΣΕΦ για την Basket League.
    Από την στιγμή που η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού, να ορίσει ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τότε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να κατέβει στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Basket League.
    Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να προχωρήσουν καν στην έκδοση εισιτηρίων για το Κυριακάτικο παιχνίδι. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει την στήριξη των οπαδών του σε αυτή την απόφαση μετά την πρόσφατη αποχώρηση του από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο κλειστό του ΟΑΚΑ λόγω διαιτησίας.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
    «Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019. Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων».
Ο Ολυμπιακός πάει προς Αδριατική Λίγκα
    Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη προσέγγιση στην Αδριατική Λίγκα. Πιο συγκεκριμένα έστειλε επιστολή η οποία δεν είχε χαρακτήρα αιτήματος συμμετοχής, αλλά κυρίως ενημερωτικό για όσα χρειάζονται για την συμμετοχή εκεί. Αυτό το επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ. «Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας».
    Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογιαριασμό στο facebook για την Αδριατική Λίγκα. Αναλυτικά το μήνυμά του Νίκου Λεπενιώτη: «Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου