Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Παναθηναϊκός: «Και εμείς θέλουμε Αδριατική Λίγκα μαζί με τον Ολυμπιακό»


Παναθηναϊκός: «Και εμείς θέλουμε Αδριατική Λίγκα μαζί με τον Ολυμπιακό»
Newsroom iefimerida.gr
    Λίγες ώρες μετά το επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να παίξει στην Αδριατική Λίγκα και ο Παναθηναϊκός τόνισε ότι επιθυμεί το ίδιο!
    Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον του για να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα μαζί με τον Ολυμπιακό που δεν κατεβαίνει και επίσημα πια στο Κυριακάτικο ντέρμπι του ΣΕΦ, γνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός στην ABA, μέσω επίσημου έγγραφου που απέστειλε στον CEO της διοργάνωσης, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.
    Οι άνθρωποι του ΠΑΟ τονίζουν ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στερήσουν απ' όσους αγαπούν το μπάσκετ μία από τις πιο ιστορικές αθλητικές κόντρες και για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να ακολουθήσουν τους Πειραιώτες, αν εκείνοι τελικά παίξουν στην Αδριατική Λίγκα.
    Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ολυμπιακό αφορά τη δεδομένη επιθυμία του Παναθηναϊκού να συνεχίσει να αγωνίζεται και στην Basket League, καθώς τόνισαν στην επιστολή ότι σέβονται απόλυτα τους Έλληνες φιλάθλους και το προϊόν που υπηρετούν με αφοσίωση εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες στην χώρα.
    Πλέον, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στάση της Αδριατικής Λίγκας, αλλά και της κοινωνίας του ελληνικού μπάσκετ καθώς τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού θέλουν να παίξουν σε άλλο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου