Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/3/2019)
    Κάτι δε μου βγαίνει, με την υπόθεση του «μοντέλου» που αθωώθηκε για ναρκωτικά στην Κίνα. Ο Κεχαγιόγλου, είναι γνωστή «φίρμα» και οπωσδήποτε η αμοιβή του δεν είναι 2-3.000 ευρώ. Μάλλον πολύ περισσότερα… Βάλε και τα συνεχή ταξίδια στην Κίνα, ο λογαριασμός θα είναι αστρονομικός. Δε νομίζω πως ο δικηγόρος το έκανε από φιλανθρωπία. Οι δε γονείς της «μοντέλας», είναι φτωχοί συνταξιούχοι, και προφανώς δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν τέτοια ποσά. Το ερώτημα που με απασχολεί ( απασχολεί;;;; ) είναι, ΠΟΙΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ! Ά, και κάτι άλλο. Η λέξη «Μοντέλο» στα ελληνικά σημαίνει «Υπόδειγμα», έτσι; Τι είδους… υπόδειγμα είναι η συγκεκριμένη;
----------------------------------------------------
    Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ! Κοσμοϊστορικό γεγονός! Γιατί αδικήθηκε από την διαιτησία στο προηγούμενο μάτς με τον Παναθηναικό…. Δεν ξέρω εάν αδικήθηκε ή όχι. Λίγο με ενδιαφέρει αυτό. Ο Ολυμπιακός θέλει να αδικείται σε αγώνες με υποδεέστερες ομάδες, τις οποίες θα κερδίσει, ακόμα και εάν οι διαιτητές είναι οπαδοί του αντιπάλου. Όταν όμως έχει περίπου ισάξιο αντίπαλο, προτιμά την εύνοια! Βέβαια, τις «μαγκιές» τις κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί εάν τις κάνει στο ευρωπαϊκό, θα του… κουνήσουν το μαντήλι α λα… ισπανικά! Θέλει να φύγει; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Θα θελήσει να φύγει και ο Παναθηναϊκός; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Γιατί, μόνο κατ’ όνομα είναι ελληνικές ομάδες, καταδυναστεύουν το ελληνικό μπάσκετ, και δεν του προσφέρουν τίποτα! Ίσως έτσι, ανοίξει ο δρόμος στους «εν αναμονή», μήπως και πάρουν κανένα πρωτάθλημα…..
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου