Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/3/2019)
    Μετά την πρόσφατη προσπάθεια του facebook να «φιμώσει» το μπλόκ, αναγκάζομαι να αναθεωρήσω την απόφασή μου για την μη ανάρτηση διαφημιστικών υποψηφίων στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές εκλογές. Έτσι, θα υπάρξει μια νέα ενότητα θέματος, στην οποία και θα αναρτώνται, με ευχέρεια καθημερινής πρόσβασης. Απαραίτητες προϋποθέσεις:
Το υλικό, να το στέλνει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
Να μην ξεπερνά σε μέγεθος την μία σελίδα.
    Οι αναρτήσεις θα γίνονται ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ με το όνομα του υποψηφίου, για να μην υπάρχουν γκρίνιες περι μεροληψίας. Δεν θα επαναλαμβάνονται κάθε τόσο και λιγάκι, αλλά θα είναι σε διαρκή εμφάνιση για τους επισκέπτες του ιστολογίου.
Εκ προοιμίου εύχομαι σε όλους «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»
----------------------------------------------------
    Από την εφημερίδα «Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ» την οποία είχα την τιμή να μου στείλει ο Σύνδεσμος Πυροβολικού, από τα πολλά ενδιαφέροντα θέματα, «ψάρεψα» μερικά που κατά την γνώμη μου αξίζουν ευρύτερης δημοσιότητας, και τα οποια θα αναρτήσω τις αμέσως επόμενες ημέρες. Όχι όλα μαζί, δεν είναι και … για χόρταση!
----------------------------------------------------
    Εντάξει, είπαμε, η θανατική ποινή σε κάποιες περιπτώσεις ποινικοί δικαίου, ίσως έπρεπε να υπάρχει. Όμως, εκεί στο Μπρουνέι σαφώς το παράκαναν! Ας ξέρουμε όμως, πως εφαρμόζουν την «Σαρία», μια και είναι μυσουλμάνοι. Αυτό, δεν σημαίνει πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι, όπως και οι χριστιανοί δεν είναι όλοι ίδιοι.
----------------------------------------------------
    Και το γνωστό «κερασάκι» στην καθημερινή «τούρτα». ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! Ακόμα μία ενημέρωση (;;;;) για το ποιοι θα τα πάρουν πρώτοι και ποιοι τελευταίοι. ΕΑΝ και ΟΤΑΝ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ θα τα πάρουν….. Και αυτό, γιατί εάν δικαιωθούν όλοι και πάρουν όλοι όσα πρέπει, το επόμενο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, βαρύτερο από τα προηγούμενα, θα είναι γεγονός!
----------------------------------------------------
    Για να διευκολύνω τον κ. Βίτσα με τις ιδεοβαρεμάρες του, του προτείνω να τυπώσει στον πολύγραφο «πιστοποιητικά ιθαγένειας», και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη να τα κάνει «γιάγμα» στην Ομόνοια από ελικόπτερο….. ‘όχι μόνο για τους Πακιστανούς, αλλά για όλα τα… «καλά παιδιά». Κάποια στιγμή, όπως πάμε, θα γίνει και αυτό. Γιατί όχι μια ώρα αρχήτερα; Τώρα που είναι και… στα πράγματα; ( Εδώ κολλάει το ποίημα «Ως πότε παληκάρια θα ζούμε στα βουνά» )
----------------------------------------------------
    Τι περίμενε ο «Πινόκιο» από την συνάντηση με τους επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη; Αγάπες και λουλούδια; Πάντως, και να μην ήξερα πως θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, το κατάλαβα από το πρωί, από τους πολλους τροχονόμους στις διασταυρώσεις.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου