Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Πρακτικά Ημερήσιας Διάταξης της 7ης σύσκεψης ΔΣ/ΣΑΑΔΒ 2018


Πρακτικά Ημερήσιας Διάταξης της 7ης σύσκεψης ΔΣ/ΣΑΑΔΒ 2018
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
    Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Δ.Σ της 7ης σύσκεψης ΔΣ/ΣΑΑΔΒ 2018.
Συνεδρίαση Δ.Σ της Τρίτης 30ης Οκτωβρίου 2018, Ώρα 11:00  στη Λέσχη Αξκων Παπάγου.
 Α΄ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    1.Πρόεδρος:  Υποστράτηγος ε. α. Κουτρουμάνης Δημήτριος
    2.Αντιπρόεδρος:  Αντιστράτηγος ε. α. Ρεκλείτης Αναστάσιος                   
    3.Γενικός Γραμματέας: Ταξίαρχος ε. α Γρούμπας Ιωάννης 
    4. Ταμίας: Λοχαγός ε. α. Σαργιώτης Αναστάσιος                                        
    5.Μέλος: Ταξίαρχος  ε. α. Φλεβοτόμος Αντώνιος
    Παρέστησαν επί πλέον τα μέλη: Υπτγος ε. α  Κωστάκης Γεώργιος, Υπτγος ε. α.  Μαραγκάκης Εμμανουήλ, Ταξχος  ε. α. Νοταρίδης Χρήστος.  
    Διαπιστώθηκε απαρτία και ο πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης με τα εξής θέματα της Η.Δ.
Β΄ ΣΥΖΗΤΗΘΕΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
    1.             Αποφασίσθηκε η ακύρωση της ετήσιας  χοροεσπερίδας του Συνδέσμου της 30ης Νοε 18, λόγω μειωμένου αριθμού συμμετοχών. Θα εξετασθεί για τον επόμενο χρόνο, η δυνατότητα συνδιοργάνωσης χοροεσπερίδας με άλλο Όπλο ή σύνδεσμο τάξης.
    2.            Έχει γίνει προκράτηση 20 περίπου θέσεων για την επίσκεψη των Μελών του Συνδέσμου στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ την Κυριακή 25 Νοε 2018, ώρα 15.00. Αποφασίσθηκε η δωρεά στο Μουσείο ενός αντιτύπου της ιστορίας  του όπλου των ΔΒ. Οδηγίες για την ακριβή τοποθεσία του Μουσείου  θα σταλούν με νεότερο μήνυμα. 
    3.            Αποφασίσθηκε η αλλαγή ιστοσελίδας  του Συνδέσμου saadb.gr σε πλατφόρμα worldpresss με αγορά ενός θέματος (theme), το οποίο θα αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του Συνδέσμου στο διαδίκτυο το α΄ εξάμηνο 2019, με κόστος περίπου 30 έως 50 ευρώ.            
    4.            Αποφασίσθηκε η προώθηση του θέματος της εγγραφής μελών από την Πληροφορική ως τακτικά μέλη στη ΓΣ. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της ΓΣ το καθεστώς των τακτικών, αρωγών κλπ μελών και θα ληφθεί απόφαση.
    5.              Κατά τη συζήτηση της πρότασης του Αντγου ε. α  κ. Τόρβα Δημητρίου, για σύσταση επιτροπής από μέλη του Συνδέσμου, που θα εισηγούνται προτάσεις στο ΓΕΣ για την αναβάθμιση και βελτίωση των συστημάτων επικοινωνιών, ΗΠ και επιτήρησης, αποφασίσθηκε να αποσταλεί επιστολή στο ΓΕΣ/ΔΔΒ. Ο Σύνδεσμος θα προτείνει να εξεταστεί εάν υφίσταται ενδιαφέρον σε συγκεκριμένο θέμα για το οποίο να επιθυμεί την αρωγή του και παράλληλα να γίνει αναζήτηση στελεχών που να επιθυμούν να υλοποιήσουν την συγκρότηση επιστημονικής- επιχειρησιακής ομάδας.    
    6.            Έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Μονίμων Αντιπροσώπων (ΣΜΑ)  της ΠΟΣ της 11ης Οκτ 18. Έχει ήδη σταλεί ενημερωτικό  e-mail στα μέλη του Συνδέσμου. 
    7.            Θα συνεχισθούν οι προσπάθειες για τον εμπλουτισμό του Μουσείου. Καλούνται όσοι συνάδελφοι έχουν υλικά και επιθυμούν να τα διαθέσουν να επικοινωνήσουν με τον Ταξχο ε.α  Νοταρίδη Χρήστο
    8.        Δεν  συζητήθηκε η πρόταση για την σκοπιμότητα θεσμοθέτησης "Μέλους Συνδέσμου Αρωγής Έργου Μουσείου ΔΒ". 
    9.        Έγινε συζήτηση για τη διαμόρφωση του προγράμματος της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 9ης Φεβρουαρίου 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ της ΛΑΕΔ. στις 11.00.
    10.        Λοιπά θέματα:
            α.   Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΑΑΔΒ θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου (Τρίτη) 2018 στη Λέσχη Αξκων Παπάγου.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ταξιαρχος εα Ιωάννης Γρούμπας
Γραμματέας ΣΑΑΔΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου