Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Όχι μόνο βρήκε το πορτοφόλι που έχασε σε πτήση, αλλά είχε και παραπάνω λεφτά μέσα


Όχι μόνο βρήκε το πορτοφόλι που έχασε σε πτήση, αλλά είχε και παραπάνω λεφτά μέσα
    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έναν 20χρονο που είχε χάσει το πορτοφόλι του σε πτήση της Frontier Airlines.
    Ο Hunter Shamatt επέστρεφε στην Ομάχα (Νεμπράσκα) από το Λας Βέγκας όπου είχε πάει για το γάμο της αδερφής του. Στο αεροπλάνο έχασε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε την ταυτότητά του, μια πιστωτική κάρτα, μια πληρωμένη επιταγή και 60 δολάρια σε μετρητά.
    Επικοινώνησε με την εταιρεία για να την ενημερώσει σχετικά, ενώ η μητέρα του ανέφερε το περιστατικό σε ανάρτηση στο
Facebook ζητώντας βοήθεια.
    Οι μέρες πέρασαν, η
Frontier Airlines ενημέρωσε πως δεν εντόπισε το πορτοφόλι και έτσι ο 20χρονος έχασε κάθε ελπίδα.
    Μέχρι που κάποια μέρα έφτασε ένα πακέτο στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο περιείχε το χαμένο πορτοφόλι με όλα τα πράγματα, ένα χειρόγραφο σημείωμα και κάποια επιπλέον χρήματα!
    «
Βρέθηκε στην πτήση της Frontier από Ομάχα προς Ντένβερ, στη σειρά 12, θέση F σφηνωμένο μεταξύ καθίσματος και τοίχου. Σκέφτηκα ότι μπορεί να το θέλετε πίσω. Εύχομαι τα καλύτερα. ΥΓ: Στρογγυλοποίησα τα μετρητά αυξάνοντάς τα στα 100 δολάρια ώστε να γιορτάσετε την εύρεση του πορτοφολιού. Καλά να περνάτε!!!», ανέφερε το σημείωμα, ενώ ο αποστολέας δεν έγραφε όνομα παρά μόνο τα αρχικά του «Τ.Β».
    Το μοναδικό αξιοποιήσιμο στοιχείο ήταν μια διεύθυνση επιστροφής που αναγραφόταν στον φάκελο. Η οικογένεια δημοσιοποίησε το σημείωμα στο Facebook και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ανάρτηση έγινε viral έχοντας μάλιστα πάνω από 1.000 αναδημοσιεύσεις.
    Ο καλός Σαμαρείτης τελικά εντοπίστηκε και η οικογένεια τον ευχαρίστησε δημοσίως για την πράξη του.   Ονομάζεται Todd Brown και είναι πατέρας πέντε παιδιών. Μιλώντας στο
Yahoo! είπε πως βρήκε το πορτοφόλι την ώρα που έδενε τη ζωή του. Βλέποντας πως ανήκει σε έναν 20χρονο, θυμήθηκε πως είναι να είσαι νέος χωρίς χρήματα. Για το λόγο αυτό θέλησε να δώσει στον νεαρό κάτι που να τον κάνει να χαρεί.
    «
Ήμουν και γω 20 κάποτε και τα 100 δολάρια είναι αρκετά για ένα παιδί. Ήθελα να διασκεδάσω όπως ήθελα να διασκεδάσει και εκείνος. Φαντάστηκα πως θα ήταν να παίρνεις πίσω το χαμένο σου πορτοφόλι και έτσι πρόσθεσα λίγα χρήματα για να μπορέσει να το διασκεδάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου