Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/11/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/11/2018)
    Επιτέλους, το κατάλαβα! Οι ΣΥΡΙΖΑιο θέλουν να καταργήσουν τον όρκο παντού, όχι γιατί είναι άθεοι, αλλά γιατί πιστεύουν πάρα πολύ στο Θεό! Απλώς, επειδή από τιμή και συνείδηση δεν τα πάνε και πολύ καλά, και με δεδομένο για τους ίδιους ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, φοβούνται να ορκιστούν, γιατί σκέφτονται πως τελικά μπορεί ο Θεός να ρίξει κεραυνό και να τους κάψει! Έτσι, όλα εξηγούνται!
--------------------------------------------------------
    Στο θέμα των «πιθανών» αναδρομικών από δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματα αδείας, συνιστώ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!. Με όσα «βγαίνουν στον αέρα» έχω σχηματίσει την γνώμη πως πρόκειται για μια «επικοινωνιακή μπαρούφα», ενορχηστρωμένη κατάλληλα. Ο απώτερος σκοπός, είναινα ωθήσει τους μισθωτούς και συνταξιούχους να κάνουν αιτήσεις, προσφυγές κτλ από το υστέρημά τους πλέον, για θέματα που δεν θα ευοδωθούν. Όσα μας έκλεψαν από το 2010 και εδώ, ΠΑΝΕ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ! Φανταστέτε να υπήρχε δικαίωση. Μέχρι σήμερα, το κράτος ζεί «παρασιτικά» από τα λεφτά των μισθωτών και συνταξιούχων. Εάν υπήρχε πιθανότητα επιστροφής, το 4ο μνημόνιο θα ήταν πραγματικότητα, και μάλιστα πολύ βάρβαρο. Από το μυαλό μου περνάει και η πιθανότητα όλα να είναι πολιτικό «κόλπο», ( «πουστιά» δηλαδή…) ώστε να δημιουργηθούν αφόρητες πιέσεις στην επόμενη κυβέρνηση, πιέσεις που δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει. Εν κατακλείδει, μην δίνετε «πεντάρα τσακιστή» για προσφυγές κτλ. Όχι άλλα λεφτά σε δικηγόρους και παράβολα. Εάν μπορείτε μόνοι σας να κάνετε κάποια αίτηση, εξαιρετικά αμφιβόλου αποτελέσματος, κάντε την, ανέξοδα, για την …φυσιογνωμία της μάχης!
--------------------------------------------------------
    Όλα τά ‘χει η Μαριωρή, η συνδιοργάνωση του… Μουντιαλ 2030 μας έλειπε! Δεν θα το πάρουμε, αλλά εάν το παίρναμε, θα ήταν μια ευκαιρία για απέραντες «λαμογιές» τύπου Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνας.
--------------------------------------------------------
Οτιδήποτε αφορά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (τραγούδια, συνθήματα κτλ) δημόσια είναι υπο διωγμόν! Απειλές για στρατοδικεία σε στρατευμένους, αποβολές σε μαθητές… Πρέπει πάσει θυσία να υποστηρίξουν την συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν από ιδεοβαρεμένη προδοτική ιδεολογία.
--------------------------------------------------------
    Όλα τα κράτη, έχουν αρχίσει «να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια» από το περιβόητο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση. Άρχισαν να καταλαβαίνουν! Για ένα είμαι σίγουρος. Πώς εμείς, θα είμαστε οι τελευταίοι που θα καταλάβουμε! Ψυχοπονιάρηδες, γάρ….
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου