Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/12/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/12/2017)
Ανδρέας
    Καλά, κάποιοι παραμένουν πανηλίθιοι και πανύβλακες. Στην καλύτερη περίπτωση το ένα από τα δύο. Είδαν πως το πασοκ «ξώφλησε» αφού χρησιμοποιεί «μεταχειρισμένα ανταλλακτικά», και είπαν να μαζευτούν όλοι μαζί οι πικραμένοι, να κάνουν «Κάτι σαν Πασόκ». Και, φυσικά, χρησιμοποιούν τα ίδια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! Ποιος εχέφρων άνθρωπος θα δώσει βάση σε ό τι εξαγγέλει ο φορέας στον οποίο ο κ. «λεφτά υπάρχουν» έχει επίσημη και σημαντική θέση; Προφανώς, βασίζονται στους καλαμάκες!
    Αλλά και από την άλλη μεριά, τα ανταλλακτικά είναι μεταχειρισμένα και φθαρμένα. Και σε ανθρώπους αμφιβόλου νοημοσύνης. Πού βασίζονται αυτοί; Μα, και αυτοί στους καλαμάκες!
    Και οι τωρινοί αρριβιστές και πινόκιοι, τους έχουν όλους γραμμένους στα… (ξέρετε ποια) τους και συνεχίζουν να είναι από ψευταράδες έως ψευταρούληδες. Και αυτοί, στους καλαμάκες βασίζονται.
    Και οι καλαμάκες, είμαστε όλοι εμείς. Πολύχρωμοι, αγκυλωμένοι καλαμάκες, που δίνουν το άλλοθι στους ποικιλώνυμους επιβήτορες να μας… ( ξέρετε τι) και με την άδεια της,,, αστυνομίας.
Δοξάστε μας!!!!
---------------------------------------------------
    Πολύ καλά περιγράφει το χάλι του ΟΑΣΘ ο φοιτητής που είχε την ψευδαίσθηση πως μπορεί να πάει στο Πανεπιστήμιο με λεωφορείο. Βέβαια, εκείνος σαν νεαρός, ίσως και να τα κατάφερνε….
---------------------------------------------------
    Όμως, κάτι μου έκανε εντύπωση και συμφωνώ. Το κόμιστρο των ταξί! Χωρίς να έχει γίνει αύξηση, το κόμιστρο ανέβηκε πολύ σημαντικά, και μάλιστα χωρις αποδειξη! Πρέπει να ξέρουν όλοι, πως το ταξίμετρο δεν δουλεύει, εάν δεν δουλεύει και η ταμειακή μηχανή. Οπότε, κόψει – δεν κόψει απόδειξη, τα έσοδα καταγράφονται για την εφορία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, το ξέρω πολύ καλά! Επομένως, έχει μπεί «χέρι» στην σύνδεση. Θα μπορούσα να σας πώ πολλά, αλλά θα σας ζαλίσω στις λεπτομέρειες. Σας συμβουλεύω, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μην σας κλέβουν!
---------------------------------------------------
    Μου φαίνεται, πως μόλις αλλάξει η κυβέρνηση, θα εξαγγελθεί η εξυγίανση της ΕΡΤ. Που μοιάζει με Λερναία Ύδρα, αφού κόβεις ένα κεφάλι και φυτρώνουν δύο!
---------------------------------------------------
    Σιγά ρε μάγκες να μην μας κόψουν και το πιττόγυρο και το κεμπάπ! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Όπως μας έκοψαν και το κοκορέτσι…..
---------------------------------------------------
    Τουλάχιστον, ο «τύπος» είναι ειλικρινής και λέει την αλήθεια. Ζητά ενοικιάστρια που θα πληρώνει ενοίκιο … εις είδος! Τόση αγαμία έχει! Σήμερα, μπορεί και να βρεί. Ένα πάνω, ένα κάτω, δεν έχει σημασία όταν το «μαγαζί» δουλεύει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου