Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Οπαδός του Άρη αγόρασε εισιτήρια διαρκείας για ανέργους



Οπαδός του Άρη αγόρασε εισιτήρια διαρκείας για ανέργους
    Μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων έκανε ένας φίλος του Άρη.
    Ο εν λόγω φίλαθλος, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας στην Οικογενειακή Κερκίδα, για να δωθούν μετά από κλήρωση σε ανέργους γονείς, για να μπορούν να βλέπουν αγώνες των «κιτρίνων» με το παιδί τους.
Αναλυτικά:
    «Οι φίλοι του Άρη δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους για την ομάδα κι όταν αυτή συνδυάζεται με την ανθρωπιά, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι συγκινητικό.
    Ένας φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προέβη σε μια ξεχωριστή και σπουδαία κίνηση, αγοράζοντας πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, στη Θύρα 1 και ζήτησε να δοθούν μετά από κλήρωση σε πέντε άνεργους γονείς, που μπορούν να έρχονται στο "Nick Galis Hall" μαζί με το παιδί τους (θα πρέπει να είναι ηλικίας 6-12 ετών). Η Άρης Κ.Α.Ε δεν θα μπορούσε παρά να υλοποιήσει την επιθυμία του.
    Από σήμερα (27/12) μέχρι και την προσεχή Τετάρτη (03/01) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι γονείς.
    Στείλτε μέχρι την Τετάρτη 03/01, στις 15:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για πέντε εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018.    Προκειμένου να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας, οι πέντε τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) ΑΜΚΑ
    Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 04/01, από έναν παίκτη του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου