Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/12/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/12/2017)
Ανδρέας
    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σήμερα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα σε όλους και όλες, και πρώτα από όλα, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
--------------------------------------------
    Πρώτη φορά, φέτος, το κουδούνι της πόρτας, αλλά και σε ολόκληρη την πολυκατοικία, δεν χτύπησε κανένας για να πεί τα κάλαντα! Η Κυριακή, Παραμονή Χριστουγέννων, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ! Βγήκα για λίγο έξω. Κατήφεια και δεν συμμαζεύεται. Αντί για κάλαντα, έβλεπες έξω από τα σούπερ μάρκετ να κάθονται με παρακλητικό ύφος και ένα ποτηράκι πλαστικό στο χέρι, άνθρωποι που σου εύχονταν «χρόνια πολλά» με την ελπίδα να τους δώσεις «κάτι»! ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2018 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν πολύ ακριβά αυτή την κατάντια. ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!
--------------------------------------------
    Ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος! Και βγαίνει και η εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» να μας εξηγήσει γιατί έγιναν τα άπειρα μποτιλιαρίσματα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ! Να μας απολογηθεί πως δεν φταίει αυτή, αλλά… οι άλλοι  (γενικώς ) Έριξε πολύ χιόνι, λέει… Και ποια είναι η δουλειά της; Να κρατά ανοιχτούς και συντηρημένους τους δρόμους! Για αυτό και πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε διόδια. Τι έκανε για να ανοίξει τους δρόμους; Ευχέλαιο και προσευχές να σταματήσει η κακοκαιρία; Και μόνο που απολογείται, ξέρει πολύ καλά πως η ευθύνη της είναι απόλυτη. Και των άλλων ομοειδών εταιρειών που διαχειρίζονται τμήματα των Εθνικών Οδών, όπου έγιναν μποτιλιαρίσματα από το χιόνι. Μια πολύ απλή ερώτηση. Στην Φλώρινα και στην Καστοριά, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ;;;;;;; Εκεί δεν έχει εταιρείες….
--------------------------------------------
    Καλά, πόσο μίζερος πρέπει να είναι κανένας, για να ακολουθήσει τις οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει για να…. απολαύσει τα εορταστικά γέυματα …. Στο κάτω – κάτω, γιορτές είναι, αν και για την σιλουέτα μας δεν πρέπει να ανησυχούμε, αφού μας προσέχει το κράτος! Είναι το κύριο μέλημά του ! Όσοι μπορείτε, φάτε και κάτι παραπάνω που σας αρέσει, γιορτές είναι ! Αρκεί αμέσως μετά, να εφαρμόσετε την Αρχή των Διαβιβάσεων «ΠΕΡΙΣΤΕΙΛΑΤΕ»! Εκτός και εάν ενεργοποιήσετε άλλη αίσθηση, την ΟΣΦΡΗΣΗ αντί της ΓΕΥΣΕΩΣ…
--------------------------------------------
    Εκείνο το βλάκα και την παρέα του, που αποφάσισαν πως η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης έγινε στις 30 Οκτωβρίου από τον… ΕΛΑΣ ( !!!!!!!!! ) και έστησε μάλιστα και … μνημείο, πρέπει να τον πάρουμε με τις ντομάτες.Όχι! Λάθος, είναι ακριβές! Με τις πέτρες καλύτερα. Προς το παρόν όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να υπογράψουμε το σχετικό ψήφισμα. Σήμερα κιόλας! Είναι πανεύκολο.
--------------------------------------------
    Και βγαίνει και κάποιος Κεμάλ Κιλιτσντλαρογλου από τους «διπλανούς», κα λέει πως το 2019 θα πάρει 18 νησιά του Αιγαίου! Μπράβο το παληκάρι! Ας έρθει να τα πάρει. Αυτό που θα του δώσουμε, είναι «ένα κβα τσόκια» ( Γειά σου, ρε Διονύση… ) ή, εάν προτιμάει, « μια μάντρα αρχ@@ια». Εφόσον, βεβαίως, συμφωνεί και η πολιτική μας ηγεσία…..  Άειντε, και το παράκαναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου