Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ήταν ο 62χρονος που βρέθηκε σε «κρύπτη» πίσω από το κρεβάτι του!



Ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ήταν ο 62χρονος που βρέθηκε σε «κρύπτη» πίσω από το κρεβάτι του!
    Ολόκληρο «δωμάτιο» είχε φτιάξει μέσα στους τοίχους του σπιτιού του ως κρησφύγετο ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» Κώστας Βιλανάκης, ώστε να ξεγελάει τους αστυνομικούς και να παραμένει ελεύθερος.
    Οι πληροφορίες που είχαν όμως το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας που βρίσκονταν στο κατόπι του από τον περασμένο
Μάιο, ήταν «σίγουρες». Έτσι, παρ'ότι δεν τον βρήκαν αρχικά όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του στη Γιάννουλη, δεν τα παράτησαν, αλλά έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό» και τελικά, κυριολεκτικά, τον ξετρύπωσαν: Ανακάλυψαν την ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο του υπνοδωματίου του, η οποία ήταν καλυμμένη από την «πλάτη» του κρεβατιού, ώστε να μην φαίνεται και συνελήφθη, όπως επισημαίνει το «Έθνος».
    Ο 62χρονος Κώστας Βιλανάκης είχε καταδικαστεί για την δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998. Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όμως όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο περιβόητο κύκλωμα τοκογλυφίας που ζητούσε ακόμα και το... νεφρό των θυμάτων του για να ξεχρεώσουν, εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Ο Βιλανάκης όμως εξαφανίστηκε και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν αρκετές φορές μια ανάσα από την σύλληψή του, δεν τα είχαν έως τώρα, καταφέρει.
    Τελικά ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» βρέθηκε μέσα στην κρύπτη που είχε φτιάξει στο ίδιο του το σπίτι, συνελήφθη και οδηγήθηκε κατευθείαν στην φυλακή, όπως όριζε η διάταξη του εισαγγελέα Εφετών για να εκτίσει άλλα επτά χρόνια, έξι μήνες και επτά ημέρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου