Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/12/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/12/2017)
Ανδρέας
     Του «έφαγε» 135.000 ευρώ η γκόμενα; Καλά να του κάνει! Αφού ήταν καλαμάκας. Ας πρόσεχε! Για αυτό λέγεται πως… « το μ@@@ι είναι απίθανο και απύθμενο».  Τώρα, να του λένε αυτό που έλεγαν στον Γιαννάκη όταν έπαιζε μπάσκετ: « ΚΛΑΨΕ… ΚΛΑΨΕ…!»
-------------------------------
    Τελικά, με τους λαθρομετανάστες γίνεται χαμός! Οι μισοί τους θέλουν  ( λένε….. ) και οι άλλοι μισοί όχι! Κατά τα άλλα, Ενωμένη Ευρώπη! Αφού στην ουσία, κανείς δεν τους θέλει, και η ιδανική λύση είναι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Το μόνο που πρέπει να κάνει η ΕΕ αλλά και οι υπόλοιποι «έχοντες και κατέχοντες» είναι να διαμορφώσουν στις πατρίδες τους συνθήκες για την επιβίωσή τους. Όχι μόνο εκμετάλλευση των φυσικών πόρων τους. Στο κάτω – κάτω, όλοι αυτοί οι Σώρρος, Ροκφέλερ κτλ «Τα λεφτά τι θα τα κάνουν; Κάποια μέρα θα πεθάνουν!» Και στο κάτω – κάτω της γραφής, αυτοί που ξεκίνησαν τους πολέμους και την περιβόητη… «Αραβικη Άνοιξη», ας πληρώσουν το αντίτιμο. Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και εμείς, δεν τους φταίνε σε τίποτα!
-------------------------------
    Μεγάλο «νούμερο» η δικιά σου, που θυμήθηκε πως ο Ντάστιν Χόφμαν «της έβαζε χέρι» 32 χρόνια πρίν! Τότε της καλάρεσε, και χαζογελούσε. Τώρα το θυμήθηκε; Τότε, η «πραμάτεια» της θα ήταν ελκυστική. Τώρα, ελκυστική μπορεί να είναι μόνο για τα… ΚΑΠΗ! Άειντε από εδώ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου