Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2017)
Ανδρέας
     Έχω πεί πολλές φορές, ότι οι σφαίρες, οι πέτρες και τα λόγια, δεν γυρίζουν πίσω. Έ, λοιπόν, εγώ ο ίδιος που το λέω, το «εποίησα»! Και υποτίθεται, ότι ξέρω από μπάσκετ! Τέλος πάντων… Η Εθνική μας Ομάδα, μπαίνοντας στους «8», έκανε το καθήκον της. Είναι μέσα στη φυσική της θέση, και κανείς δεν μπορεί να πεί τίποτα. Οι κριτικές σε κάποιους παίκτες και στον προπονητή, ίσως να είχαν κάποια βάση, όμως αποδείχτηκε στην πράξη. Αυτό που έκαναν όμως, σε συνδυασμό και με τον αγωνιστικό εγωϊσμό των παικτών μας που ξύπνησε μέσα τους, συντέλεσε στονα δούμε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «Επίσημη αγαπημένη». Το απόγευμα, παίζουμε με τους Ρώσους για την τετράδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πιστεύω ότι η αγωνιστικότητα, το πείσμα, η αξία και η επιθυμία των παικτών μας, όπως εκφράστηκε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, μπορούν να μας βάλουν στην τετράδα, και μετά, ποιος ξέρει…. Θυμίζω πως στα Πανευρωπαικά που κατακτήσαμε, υπήρξαν εμφανίσεις και ήττες που μας είχαν προβληματίσει. Όπως και φέτος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, παιδιά, είμαστε μαζί σας, στην Πόλη και σε όλη την Ελλάδα!
------------------------------------------------
    Κάποιος πρέπει να πεί στον Γιαβρόγλου πως με «επιτροπάτα» και «πλαίσια λειτουργίας» δεν καταπολεμούνται τα ναρκωτικά. Άσυλο δεν θέλουν; Να οι παρενέργειες! Απορώ,τι είδους «Υπουργός Παιδείας» είναι, όταν κατέχεται από απέραντες ιδεοληψίες. Το «άλτερ έγκο» του Φίλη….
------------------------------------------------
    Κάποτε, έλεγαν πως η Αριστερά έχει το… «ηθικό προνόμιο» κτλ κτλ. Επειδή ΄δεν ήταν κυβέρνηση. Τώρα, μέσα σε 2 χρόνια, το ¨ηθικό προνόμιο» έχει μετατραπεί σε «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ». Φέρτε στη μνήμη σας κάποια από τα άπειρα σκάνδαλα και σκανδαλάκια που την βαρύνουν.
------------------------------------------------
    Εδώ στη Θεσσαλονίκη, «μας αλλάζουν τα φώτα»! Και για να μην πάει στο κακό το μυαλό σας, αναφέρομαι στην σταδιακή αλλαγή όλων των λαμπτήρων στους δρόμους, με λαμπτήρες led..
------------------------------------------------
    Αυτή η διαβόητη «ELDORADO GOLD» αποδείχτηκε περίτρανα ότι εκβιάζει. Μέχρι 21 Σεπτεμβρίου, λέει…. Βασικά, κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ δεν την θέλει, αυτό αποδείχτηκε. Και, είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν τους κατηγορώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου