Κυριακή 5 Απριλίου 2015

7.'Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου'



7.'Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου'
Θερμό επεισόδιο Μπακογιάννη - Λέβα:
Ανθή Κουτσουμπού
    Πώς αντέδρασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης όταν συναντήθηκε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, η οποία προ ημερών είχε επισκεφτεί τον Κουφοντίνα
    Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση είχε την Παρασκευή (03/04) στη Λαμία ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
    Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης λόγω της παρουσίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσως Λέβα. Να θυμίσουμε ότι η κ. Λέβα πριν λίγες μέρες είχε επισκεφτεί τον καταδικασμένο για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού μετά την απεργία πείνας.
    Ο περιφερειάρχης εξέφρασε, μεταξύ άλλων, στον υπουργό τους προβληματισμούς του για κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να συνδιαλέγονται βουλευτές με τρομοκράτες.
    Η κ. Λέβα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο ο κ. Μπακογιάννης δεν την άφησε, λέγοντας: "Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του. Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε".
    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης ρώτησε τον περιφερειάρχη γιατί ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και δεν μιλάει για θέματα που αφορούν την περιφέρεια, για να λάβει την απάντηση:   "Απαγορευτικά βγάζει μόνο το λιμεναρχείο. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει λογοκρισία. Και φυσικά μιλάω για θέματα που μας αφορούν όλους και την Περιφέρεια, όπως οι φυλακές Δομοκού".
    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Πανούση και Μπακογιάννη στα ΜΜΕ, ο τελευταίος επανέλαβε τα περί συνδιαλλαγών κυβέρνησης και τρομοκρατίας, με την κ. Λέβα να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη, χτυπώντας μάλιστα την πόρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου