Κυριακή 26 Απριλίου 2015

1.ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ



1.ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
Αγαπητοί γείτονες ,
      Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται  στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές όσον αφορά   στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών από το 1988.
      Από το 2004,  μπήκαμε  ενεργά στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου με έμπειρους, ειδικευμένους, Έλληνες αδειούχους τεχνικούς.
     Δίνοντας  ιδιαίτερο σεβασμό στον χώρο του πελάτη, προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα εργασίας παρέχουμε υψηλό επίπεδο service και εξυπηρέτησης των πελατών μας ακόμη και μετά την παράδοση του έργου.
      Η απλότητα στη χρήση του φυσικού αερίου και ταυτόχρονα η πολλαπλότητα των εφαρμογών του καθιστούν το φυσικό αέριο αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου και πρακτικού τρόπου ζωής. Στη θέρμανση αλλά και τον κλιματισμό, το μαγείρεμα αλλά και το ζεστό νερό προσφέρει μοναδικά οφέλη στον χρήστη και είναι απόλυτα  ΑΣΦΑΛΕΣ. Με τις διατάξεις ασφαλείας που χρησιμοποιούμε  η χρήση του είναι ασφαλέστερη από το πετρέλαιο και ασύγκριτα ασφαλέστερη από τις σόμπες ξύλου , pellet ή υγραερίου που έχουν γίνει σήμερα ‘’της μόδας’’. Σημειώστε ότι η πραγματική  θερμαντική απόδοση των ξύλων είναι πολύ κατώτερη της θεωρητικής στην διαφήμισή τους.
    Με την χρήση  Φυσικού αερίου κερδίζετε  τουλάχιστον  30% εξοικονόμηση στο κόστος κατανάλωσης σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ενώ απαλλάσσεστε από το άγχος παραγγελίας και αποθήκευσης του πετρελαίου  αφού το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο από το δίκτυο και έχετε  τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης  ανά πάσα στιγμή . Σήμερα το φυσικό αέριο αποτελεί την πλέον συμφέρουσα εναλλακτική μορφή ενέργειας για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο με επιπλέον πλεονέκτημα την δεδομένη θέση της ΕΠΑ  Αττικής για διαρκή προσαρμογή των τιμών ώστε να συμφέρουν τον καταναλωτή.
    Ακόμη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά της ΕΠΑ Αττικής για  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ από την ΕΠΑ (χωρίς τράπεζες) του  συνόλου της εγκατάστασης σας εφ όσον προχωρήσουμε άμεσα  σε σύνδεση με το δίκτυο έως τις 25/06/15
    Ακόμα μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς η αντίστοιχη χρήση του φυσικού αερίου στο μαγείρεμα ή την παραγωγή ζεστού νερού αποφέρει έως και 60% κέρδος στον χρήστη. H  εταιρεία μας μπορεί να  αναλάβει όλες τις διαδικασίες, ήτοι
    Κατάθεση της αίτησης σύνδεσης στην Εταιρία παροχής αερίου για την τοποθέτηση του μετρητή αερίου
    Εκπόνηση και κατάθεση μελέτης φυσικού αερίου
    Κατασκευή εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου
    Προμήθεια των απαραίτητων μηχανημάτων (ΛΕΒΗΤΑ , ΚΑΥΣΤΗΡΑ , ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ κλπ) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
    Ρύθμιση συσκευών φυσικού αερίου
    Παράδοση εγγυήσεων και εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία
    Η εταιρεία μας θα είναι δίπλα σας για συμβουλές , την σύνταξη σίγουρα συμφέρουσας προσφοράς και την ολοκλήρωση με τον καλύτερο τρόπο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου