Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1093

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1093
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, όπου και αν υπάρχουν, είναι δικά μου.
Η ‘’ΕΝΙΑΔΑ’’ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
1.Πώς οι «Περιούσιοι» Υπονόμευσαν τη Θεσσαλονίκη!
2.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
3.72Η Επέτειος Μάχης Οχυρού Ιστίμπεη
4.Η εικόνα του μαθητή στη Βουλή που πήρε αποβολή σαρώνει στο διαδίκτυο
5.ΝΤΟΥΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΜΙΝΗ – ΜΠΟΥΤΑΡΗ
6.ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
7. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ?
8. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
9. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1.Πώς οι «Περιούσιοι» Υπονόμευσαν τη Θεσσαλονίκη!
http://www.pentapostagma.gr
    Tο 1912, οι "περιούσιοι" της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού
    Ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια καλείται να αντιμετωπίσει ένα μέτωπο εσωτερικών και εξωτερικών απειλών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την επιβίωσή του ως έθνους, άπτονται της Εθνικής του Κυριαρχίας αλλά και της διαφυλάξεως της Εθνικής του υποστάσεως.
    Μία από τις βασικότερες εξωτερικές επιβουλές, η δυσμενής έκβαση της οποίας συνεπάγεται την πρόκληση μίας νέας Εθνικής τραγωδίας, αναίμακτης αυτή τη φορά αλλά εξ ίσου οδυνηρής με τις προγενέστερες αιματηρές, είναι αυτή η οποία σχετίζεται με το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα. Θραύση, στην κυριολεξία, κάνει και η ανθελληνική προπαγάνδα, η οποία διεξάγεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, αναφορικά με το μείζονος σημασίας αυτό Εθνικό θέμα.
    Πρωτοπόροι, στην ανθελληνική αυτή εκστρατεία, τίθενται και πάλι οι εβραίοι, οι οποίοι καταβάλλουν τιτάνιες ομολογουμένως προσπάθειες, προκειμένου να «αποδείξουν» την… σλαβική καταγωγή των Μακεδόνων.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της..μεταπτυχιακής ερευνήτριας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή του Χάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων.
    Πρέπει να τονισθεί, ότι σύμφωνα με υφιστάμενες, απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, δέχεται επί πολλών ετών τις γενναιόδωρες οικονομικές χορηγίες,του ουγγροεβραίου βαθύπλουτου επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος ως γνωστόν στηρίζει την οικονομία των Σκοπίων.
    Οι σιωνιστές, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να παραχαράξουν και να διαστρεβλώσουν, με τους συνεργούς τους, την ιστορία. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι και η «Ευρωπαϊκή Ιστορία» του επίσης εβραίου Ντυροζέλ, η οποία κυκλοφόρησε ευρύτατα προ ολίγων ετών, παρέλειψε τυχαία (!) κάθε αναφορά στην Ελλάδα. Αποκαλύπτεται λοιπόν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο βιασμού της ιστορικής πραγματικότητας και της αλήθειας.
    «Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας»
    Το 1993, το κρατικό έκτρωμα των Σκοπίων, εξέδωσε το βιβλίο του Αλεξάντερ Μπατκόβσκι «Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας», στο οποίο αναφέρεται, η σύμπνοια που διέκρινε τους εβραίους και τους σκοπιανούς. Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θίγει ο συγγραφέας, κάνει λόγο για τη συμβολή των εβραίων στην επανάσταση του «'Ιλλιντεν», η οποία είχε ως αποτέλεσμα την θανάτωση χιλιάδων Ελλήνων, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, κάνοντας μνεία στον ηγετικό ρόλο, των εβραίων αδελφών Καμχή, σε αυτή την εξέγερση.
    Σε συνέδριο το οποίο διεξήχθη εξ' άλλου στη Θεσσαλονίκη (Νοέμβριος 1992),με θέμα τις Εβραϊκές Κοινότητες της Νοτιανατολικής Ευρώπης κατά τους τελευταίους πέντε αιώνες, η εβραία «ιστορικός» Ρένα Μόλχο, η οποία μάλιστα τυγχάνει και πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης του… Ελληνικού Εβραϊσμού, προέβη σε ψευδείς ισχυρισμούς της μορφής, ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήταν εβραίοι, κατά το 1912. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι παραδέχθηκε την αντίδραση των εβραίων της περιοχής, στην ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στον Εθνικό Ελληνικό κορμό. Στο σημείο ακριβώς αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εβραίοι, δια του περιοδικού τους «Χρονικά» (τεύχος Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου1992), έχουν προβάλλει την «άποψη» του τουρκοεβραίου περιηγητή Ελβιγιά Τσελεμπή ότι «…ο πρώτος κτίσας την πόλιν ταύτην (την Θεσσαλονίκης), ήταν ο Σολομών!».
    Στο συνέδριο, είχε τοποθετηθεί ο ιστορικός κ. Σκορδύλης, ο οποίος ανέφερε τις παρασκηνιακές προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν οι εβραίοι για τη διεθνοποίηση της Μακεδονίας υπό ιουδαϊκή διοίκηση, ενώ επίσης τόνισε τη συγκρότηση μικτής τουρκο-βλαχο-εβραϊκής επιτροπής, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, έργο της οποίας υπήρξε η προώθηση της αυτονόμησης της Μακεδονίας.
    Οι άξιοι διάδοχοι σε μισελληνισμό του δημίου Χ. Κίσσιγκερ, ανάβουν στην κυριολεξία φωτιές, υποδαυλίζοντας με τη μέθοδο της τεχνητής οξύνσεως, μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,ανύπαρκτα ζητήματα, π.χ. αυτά τα περί μειονοτήτων Αρβανιτών και Βλάχων, εμμένοντας ταυτόχρονα στη θέση περί υπάρξεως σλαυομακεδόνων. Ακόμη τα Σκόπια έχουν αναθέσει την προβολή των θέσεών τους σε παγκόσμιο επίπεδο, στην μεγαλύτερη αμερικανοεβραϊκή εταιρεία δημόσίων σχέσεων, την «Hill and Knowton»,στην οποία έχει καταφύγει, καθόλου συμπτωματικά, και η Τουρκία…
    Η ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Μπεναρόγια και Βεντούρα
    Η αδιαμφισβήτητη ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, οι οποίοι μάλιστα ως βουλευτές του ιδίου κόμματος, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας το 1927 μέσα στην Ελληνική Βουλή, στην τρισάθλια απόπειρα διασπάσεως της Μακεδονικής γης από τον Ελλαδικό κορμό, φωτίζει αρκετά το παρασκήνιο. Η εβραϊκή καταγωγή του Υπουργού Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας Καρντέλι, ο οποίος διετέλεσε ΥΠ.ΕΞ. επί των ημερών διακυβερνήσεως της χώρας από τον εβραιοκροάτη Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, δεν είναι γεγονός τυχαίο.    Αμφότεροι υπήρξαν εμπνευστές και θεμελιωτές του ομοσπόνδου κρατιδίου της «Μακεδονίας».
    Ανέκαθεν οι σιωνιστές στόχευαν στην απόσπαση της Μακεδονίας. Οι ραδιουργίες τους, σε όλα τα επίπεδα, το αποδεικνύουν. Από τα χρόνια ήδη της τουρκοκρατίας, ο εβραϊκής καταγωγής Ταάλ Μπέης, είχε επιδοθεί στην σφαγή του Μακεδονικού Ελληνισμού. Ακόμη και η ίδρυση του Μακεδονικού Κομιτάτου των Βουλγάρων, τρομοκρατική – δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τον Μακεδονικό Ελληνισμό κατά τα έτη 1900-1908, ήταν έμπνευση, που υλοποιήθηκε από τους βουλγαρίζοντες κρυπτοεβραίους Γιόζεφ και Γιάγκοφ. Μεταγενέστερα, το 1905, η επανάσταση του«'Ιλλιντεν», όπως προαναφέρθηκε, στηρίχθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενεργό συμμετοχή των εβραίων, υπό την ηγεσία των αδελφών Καμχή.
    Την ίδια μισελληνική στάση, επέδειξαν οι σιωνιστές κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων. Ειδικότερα το 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έλεγχαν τη στοά «Αλιάνς», συγκέντρωσαν, υπό μορφή εράνου και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών (Δημοσίευμα Εφημερίδας«Εστία», 9 Οκτωβρίου 1912), ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού, στο πλευρό των Τούρκων.
    Στο σημείο αυτό θα πρέπει ν' αναφερθεί ότι ουδέποτε, κατά την αρχαιότητα, η Θεσσαλονίκη διέθετε ισχυρή εβραϊκή κοινότητα. Από της ιδρύσεως μάλιστα της πόλεως (4ος αιών π.Χ.) μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της συμπεριελάμβανε ελάχιστο αριθμό εβραίων, τόσο μηδαμινό στον αριθμό, ώστε οι ιστορικοί δεν ασχολήθηκαν καν με την καταγραφή του. Όταν ο Σαούλ ή Παύλος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη τον1ο αιώνα μ.Χ. η εβραϊκή παροικία ήταν αρκετά ισχνή.
    Ο κατακλυσμός της Θεσσαλονίκης από εβραίους, άρχισε να πραγματοποιείται κατά τον 16ο αιώνα, όταν οι εβραίοι εγκαταλείπουν ομαδικώς την Ισπανία, συνεπεία των διώξεων που υπέστησαν από την Ιερά Εξέταση. Σημαντικό ρεύμα εβραίων προς την Θεσσαλονίκη, παρατηρείται επίσης προς το 1720-1730,προερχόμενο από την Ιταλία. Το ρεύμα αυτό δεν προέρχεται από διωγμούς, αλλά εκδηλώνεται όταν οι εβραίοι διαπιστώνουν ότι λόγω της οθωμανικής κατοχής, μπορούν να εξαπλώσουν ασυδότως τις εκμεταλλευτικές τους δραστηριότητες σε ελληνικό έδαφος, όπως και το πράττουν, όσο καλύτερα μπορούν.
    Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω από τις ίδιες τις εβραϊκές μαρτυρίες(περιοδικό «Χρονικά», τεύχος Μαίου-Ιουνίου 1994, σελ. 24): «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».
Οι σιωνιστές είχαν υποτάξει οικονομικά την Θεσσαλονίκη
    Οι σιωνιστές με πρωτοπόρους τους αδελφούς Μοδιάνο, είχαν υποτάξει οικονομικά κατά τέτοιο τρόπο την πόλη, ώστε να έχει περιέλθει στην κατοχή τους, ένα μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης.   Όπως μας πληροφορεί το περιοδικό «Χρονικά», «…Οι αδελφοί Μοδιάνο κατείχαν πολύ σημαντική κτηματική περιουσία με τα μέτρα της Θεσσαλονίκης της εποχής, το ύψος της οποίας με τραπεζικούς υπολογισμούς, έφτανε τις 700.000 λίρες και περιελάμβανε πολλά αστικά ακίνητα και υπεραστικά γήπεδα. Πιο κοντά στην πραγματικότητα από τους αριθμούς ήταν η λαϊκή έκφραση ότι «η μισή Θεσσαλονίκη ήταν δική τους», έκφραση που διασώθηκε ως τις μέρες μας.
    Οι εβραίοι τραπεζίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει το Ελληνικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας, θησαυρίζοντας στην κυριολεξία. Οι ίδιοι οι εβραίοι, στα «Χρονικά», ομολογούν: «Από τον 18ο αιώνα, καθώς ο χρηματικός φόρος γενικεύθηκε στην οθωμανική αυτοκρατορία, ολοένα και περισσότερα χωριά άρχισαν να δανείζονται από πλούσιους εβραίους ή τούρκους με πολύ υψηλό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σταδιακά σε τσιφλίκια, στο βαθμό που οι κάτοικοι των χωριών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους βαρείς φόρους και τους αυξανόμενους τόκους. Πολλά χωριά από τη Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την τύχη», («Χρονικά», Μάιος – Ιούνιος 1994).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
2.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
3.72Η Επέτειος Μάχης Οχυρού Ιστίμπεη
Άγιος Μηνάς Σύλλογος Σταρτσοβιτών
"Ενημέρωση από τους Φίλους του Οχυρού Ιστίμ-Μπεη...
ΠΡΟΣ: Χη ΤΑΞΠ ΦΙΛΟΙ ΟΧΥΡΟΥ ΙΣΤΙΜΠΕΗ
ΚΟΙΝ: 567 ΤΠ Νέο Πετρίτσι
2 Απρ 13
ΘΕΜΑ: 72Η Επέτειος Μάχης Οχυρού Ιστίμπεη.
Κύριε Ταξίαρχε
    Σε συνέχεια του προηγούμενου ενημερωτικού σημειώματος σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες επισκευής του δρόμου που οδηγεί στο Ιστίμπεη ολοκληρώθηκαν. Συνολικά χρειάστηκαν 360 τόννοι αμμοχάλικο 3 Α, 20 κυβικά μπετόν, 1000 λίτρα πετρέλαιο και πολύωρη και κοπιαστική εθελοντική εργασία. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, εκτός από το δρόμο, πραγματοποιήσαμε εργασίες (μπαλώσαμε τρύπες και ανωμαλίες) που βρίσκονται και στο χώρο εντός της πύλης του Οχυρού, αλλά και έμπροσθεν αυτής.
    Χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, επιστολές σε Συλλόγους) για την προσέλκυση επισκεπτών, δεδομένου ότι ο δρόμος πλέον είναι σε καλή κατάσταση.
    Στο πλαίσιο της αποκόμισης άριστων εντυπώσεων από τους επισκέπτες αιτούμαστε τα εξής:
         1. Είμαστε διατεθιμένοι να προσφέρουμε τα απαραίτητα για την πραγματοποίηση υποτυπώδους δεξίωσης, στη μνήμη των πεσόντων του Οχυρού. Συγκεκριμένα, θα προσφέρουμε κονιάκ, αναψυκτικά, σταφίδες και σταφιδόψωμα. Θα αναλάβουμε τη μεταφορά και διανομή τους στους επισκέπτες. Ζητούμε από εσάς να στήσετε 5 τραπέζια (για τον μπουφέ) και 5 σκηνές σε διάταξη Π για να προστατεύονται οι επισκέπτες σε περίπτωση ανέμων. Στο χώρο που περικυκλώνουν οι σκηνές θα βρίσκεται η πίστα, όπου θα παρουσιασθούν παραδοσιακοί χοροί. Για τους χορούς θα αναλάβουμε τη μεταφορά και το στήσιμο της μικροφωνικής και των ηχείων. Ζητούμε από εσάς να μας υποδείξετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
        2. Τα τελευταία χρόνια οι στρατιώτες που στέκονται στο Ηρώο φορούν στρατιωτική παραλλαγή αντί για την πατροπαράδοτη φορεσιά του Εύζωνα. Πρόκειται για μια εικόνα που έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση όσων παρευρίσκονται κάθε χρόνο στην εκδήλωση και θα ήταν ευχής έργον να συνεχιστεί!
        3. Λόγω της ιδαιτερότητας της τοποθεσίας του Οχυρού Ιστίμπεη θα θέλαμε να τοποθετήσουμε τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στον τοίχο του κτιρίου που διαμένουν οι στρατιώτες. Στο κάτω μέρος της σημαίας αναγράφει «Μακεδονία - Γη Ελληνική». Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε το μήνυμα ότι στις 6 Απριλίου 1941 ΕΚΕΙ χτυπούσε η καρδιά της Μακεδονίας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
       4. Το πιο σημαντικό είναι η ασφαλής μεταφορά των επισκεπτών. Ναυλώσαμε 4 λεωφορεία (εκτός αυτών που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς) με τα οποία θα μεταφέρουμε επισκέπτες. Επίσης πολυάριθμα ΙΧ αυτοκίνητα θα κινηθούν τις πρωινές ώρες της 7ης Απριλίου προς το Ιστίμπεη. Είναι απαραίτητη η τοποθέτηση τουλάχιστον 4 (τεσσάρων) δεικτών, κατά μήκος της διαδρομής, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τη μη κάθοδο οχημάτων κατά τις ώρες που θα προσέρχονται επισκέπτες και τη μη άνοδο κατά τις ώρες που θα αποχωρούν οι επισκέπτες. Αν λάβετε υπόψη την ύπαρξη αρκετών παραδρόμων που ενώνουν οδικά τη διαδρομή Πετρίτσι-Ιστίμπεη με το υπόλοιπο βουνό, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος υλοτόμος ή κτηνοτρόφος ή κυνηγός να κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν των διερχόμενων αυτοκινήτων. Η στενότητα του δρόμου και οι διαρκείς στροφές σε αυτήν την περίπτωση αυξάνουν τις πιθανότητες του ατυχήματος.
       5. Σας ενημερώνουμε ότι έχουν κληθεί τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες για την κάλυψη της εκδήλωσης.
       6. Τέλος επιθυμούμε να γίνει κατ’εξαίρεση η ξενάγηση (στις σήραγγες του οχυρού) των φιλοξενούμενων των Πολιτιστικών Συλλόγων που θα έρθουν από μακρυά, στις 10:00, πριν την έναρξη της επιμνημόσυνης δέησης, ώστε να έχουν χρόνο για να ετοιμασθούν για την παράσταση, αλλά και να απολαύσουν το μεγαλείο του Οχυρού.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια."

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Η εικόνα του μαθητή στη Βουλή που πήρε αποβολή σαρώνει στο διαδίκτυο

    Τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει εδώ και λίγες ώρες η εικόνα που ανέβασε μαθητής που επισκέφθηκε τη Βουλή και η οποία είχε σαν συνέπεια την πενθήμερη αποβολή του από το σχολείο.
    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σχολείου στη Βουλή ο μαθητής έγραψε σε ένα χαρτί «Πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο» κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή ο οποίος αποφάσισε και την τιμωρία του.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.ΝΤΟΥΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΜΙΝΗ - ΜΠΟΥΤΑΡΗ
"Πρέπει να κτιστούν μέχρι 14 τζαμιά ακόμα πλην του κεντρικού τεμένους"
Μέκκα η Αθήνα!
defencenet.gr
    Μια Αθήνα-Μέκκα προτείνει να δημιουργηθεί ο δήμαρχός της και πρώην "πουλέν" του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης με μία πρόταση-σοκ που θέλει εκτός από το κεντρικό τέμενος να κατασκευαστούν ένα ή δύο μικρότερα τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας!
    "Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα", δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας και συμπλήρωσε ότι "η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα".
    Δηλαδή προτείνει, ούτε λίγο-ούτε πολύ να κτιστούν 15 (!) τζαμιά στην Αθήνα αφού η πόλη έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα και ένα το κεντρικό τέμενος.
    Και όλα αυτά γιατί πιστός όπως είναι, στις παρακαταθήκες του Γιώργου Παπανδρέου, "Για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία" αλλά και "για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων".
    Δηλαδή επειδή γεμίσαμε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή πρώην λαθρομετανάστες, θα πρέπει η Αθήνα να αρχίζει να εμφανίζει την εικόνα που είχε μέχρι το 1830 που απελευθερώθηκε!
    Με απλά λόγια, όχι απλώς δεν θα τους τιμωρήσουμε για την παραβίαση των νόμων της χώρας, αλλά θα τους επιβραβεύσουμε και με την δημιουργία θρησκευτικής υποδομής, η οποία εν πάση περιπτώσει αντίκειται απόλυτα στα ήθη και τα έθιμα των πολιτών της πόλης και της χώρας κατ'επέκταση!
    Αλλά αφού το έθεσε το θέμα στον υπουργό Παιδείας, μήπως θα έπρεπε να ακούσουμε και την θέση του υπουργείου και την κυβέρνησης γενικότερα για την ανέγερση των 15 τζαμιών στην "πολυ-πολιτισμική" Αθήνα;
    Γιατί, όπως έκαναν πίσω στο θέμα του Γένους και επέτρεψαν να συνεχιστεί η είσοδος αλλοδαπών στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι μας λέει ότι το τζαμί στον Βοτανικό είναι η αρχή της ισλαμοποίησης της Αθήνας;

6.ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
   Στις 7 Απριλίου εορτάζεται η επέτειος της μάχης των ΟΧΥΡΩΝ (6-9 Απρ 1941) που σηματοδότησε την λήξη του επικού αγώνος του 1940 - 41, ο οποίος άφησε άναυδο όλο τον τότε ελεύθερο κόσμο, αλλά και τον ίδιο τον κατακτητή. Μία μικρή χώρα κατόρθωσε να αντισταθεί στις δυνάμεις του ΑΞΟΝΑ από τον ΟΚΤ του 1940 μέχρι και τον ΜΑΙΟ του 1941 (Μάχη της ΚΡΗΤΗΣ) να νικήσει τους Ιταλούς στην Πίνδο και την Αλβανία, να αντισταθεί ηρωικά στις σιδηρόφρακτες στρατιές του Χίτλερ για περίπου55 ημέρες, ενώ η Γαλλία κατελήφθη σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα και να καθυστερήσει έτσι την Γερμανική εισβολή στην ΕΣΣΔ με τα γνωστά αποτελέσματα σε ότι αφορά την τελική έκβαση του Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    Η συνεισφορά της Ελλάδος λοιπόν μεγίστη, αναγνωρίσθηκε από εχθρούς και φίλους και δεν χρειάζεται να αναφερθώ περισσότερο σ΄αυτό το ιστορικό γεγονός.
    Σημαντικό πρόσωπο τόσο στην δημιουργία του έπους του 40, όσο και στην υπογραφή της συνθήκης συνθηκολόγησης με τους Γερμανούς υπήρξε και ο Στρατηγός Τσολάκογλου, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από το γεγονός της υπογραφής της συνθήκης συνθηκολόγησης, αναρμοδίως, παρά τις περί του αντιθέτου εντολές της Στρατιωτικής και Πολιτικής Ηγεσίας της χώρας, αλλά και διότι στην συνέχεια ανέλαβε πρωθυπουργός της σχηματισθείσας κατοχικής κυβέρνησης, χαρακτηρισθείς ως δοσίλογος και συνεργάτης των Γερμανών.
    Σήμερα που η χώρα βιώνει μία άλλου είδους Γερμανική κατοχή, το όνομα του Τσολάκογλου χρησιμοποιείται από πολλούς και κυρίως από δημοσιογράφους, έγκριτους και μη, για να χαρακτηρισθούν ως νέοι «Τσολάκογλου» οι πολιτικοί που μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και την νέα σύγχρονη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
    Δεν θέλω να υπερασπισθώ τον συνάδελφο ανώτατο αξιωματικό, αλλά θεωρώ ως μεγίστη ασέβεια να γίνεται σύγκριση του ονόματος του Τσολάκογλου με τον οποιοδήποτε ασήμαντο, ανίκανο σημερινό πολιτικό των μνημονίων και θα εξηγήσω το γιατί όσο συντομότερα μπορώ παρακάτω.
    Ο Στρατηγός Τσολάκογλου ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του Εθνους και κατ΄επανάληψη τιμήθηκε γι΄αυτό με διακρίσεις και παράσημα, ξεκίνησε από υπαξιωματικός και κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι δυνατόν να έγινε προδότης ως Αντιστράτηγος.
    Η συμμετοχή του στο έπος του 40 ήταν καθοριστική καθ΄όσον ο ελιγμός του Γ΄ΣΣ ήταν καθοριστικός για την επιτυχή έκβαση του αγώνος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. (Ήρωας το 40, προδότης το 41?)
    Συνθηκολόγησε πράγματι με τους Γερμανούς σε κάποιο χωριό έξω από το Μέτσοβο, όταν πλέον η αντίσταση δεν ήταν δυνατή με τις παρακλήσεις των περισσοτέρων Στρατηγών για μια έντιμη ήττα, παρά τις διαταγές του Αρχιστρατήγου ΠΑΠΑΓΟΥ και των ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ για συνέχιση του αγώνος μέχρις εσχάτων. Το ερώτημα ήταν γιατί? Γιατί ήταν προδότης? Ή μήπως για να σώσει 300.000 ψυχές (ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του μετώπου της Αλβανίας) που θα αιχμαλωτίζονταν και πιθανότατα θα οδηγούνταν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως με αποτέλεσμα οι μισοί των Ελλήνων να είμαστε αγέννητοι σήμερα, διότι απλούστατα δεν θα είχαμε πατεράδες και παππούδες.
    Και γιατί τα Ανάκτορα κυρίως επέμεναν για συνέχιση του αγώνος μέχρις εσχάτων, για να σωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ, ή μήπως για να διαφύγει με μεγαλύτερη ασφάλεια το ανεπαρκές και με συμβολική παρουσία ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, εναντίον της παρουσίας του οποίου ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος ξαφνικά αρρώστησε και απεβίωσε, ενώ τον κουράριζε ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ στρατιωτικός ιατρός, ενώ ο διάδοχός του Κορυζής που συνήνεσε στην άφιξη του Βρετανικού Εκστρ. Σώματος, όταν κατά το θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε με θέμα αν πρέπει να συνθηκολογήσει ή όχι ο ηρωικός Ελληνικός Στρατός, παρά τις πιέσεις, σαφώς τάχθηκε υπέρ της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, με αποτέλεσμα το ίδιο βράδυ να βρεθεί αυτοκτονημένος στο σπίτι του με δύο σφαίρες στην καρδιά κρατώντας ένα πιστόλι σε λάθος χέρι.
    Σε ότι αφορά την μετέπειτα συνεργασία με τους Γερμανούς ως κατοχικός πρωθυπουργός, όταν ουδείς άλλος ανελάμβανε, αναρωτήθηκε κανείς αν σε μία ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ είναι καλύτερο να έχουμε ΕΛΛΗΝΑ αντί για κάποιο ΓΕΡΜΑΝΟ πρωθυπουργό? Και αν πράγματι ήταν προδότης γιατί ακόμη και ο γέρων της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου έσπευσε να τον συγχαρεί για την απόφασή του, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί της εποχής και γιατί ανέλαβε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ακόμη και ο ΗΡΩΑΣ του 40 Διοικητής της 8ης Μεραρχίας Υποστράτηγος ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ. Και ο Κατσιμήτρος ΠΡΟΔΟΤΗΣ λοιπόν?
    Θα μπορούσα επί ώρες να επιχειρηματολογώ υπέρ του Στρατηγού Τσολάκογλου, αλλά δεν θέλω να κουράσω, θεωρώ όμως ότι αν ο Τσολάκογλου ήταν προδότης επειδή συνεργάσθηκε με τους Γεμανούς οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι πολύ περισσότερο προδότες, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Τσολάκογλου συνεργάσθηκε με τους Γερμανούς σε μία κατοχή που μας επεβλήθη διά των όπλων και τιμωρήθηκε για την πράξη του αυτή, ενώ οι σύγχρονοι επαγγελματίες πολιτικοί μας οδήγησαν με τις πράξεις τους στην κατοχή εσκεμμένα και ουδείς από αυτούς τιμωρήθηκε μέχρι σήμερα.
Με εκτίμηση
Σαρήπαπας Ανάργυρος
Μέλος ΑΠΣ Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
7.Φεύγει ο σταυρός από την Ελληνική Σημαία;
Επειδή μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το δώ, για αυτό το βάζω και σε αυτή τη κατηγορία.
http://www.pentapostagma.gr
    Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου
    Έντονή αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.
    Τελικός στόχος θα είναι η αλλαγή της ελληνικής σημαίας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της, η οποία στο εξής θα εμφανίζεται μόνο με τις μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές.
    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία.
    Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
8.O Kωνσταντίνος και η Άννα Μαρία επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα!
Μόνιμη εγκατάσταση στο Πόρτο - Χέλι
http://www.lykavitos.gr
    Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι πρώην βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία. Η είδηση δεν χωράει αμφισβήτησης, μιας και ειπώθηκε από τον ίδιο τον τέως, τη Δευτέρα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ίδιος στο Τατόι, στη μνήμη των προγόνων του. Στο μνημόσυνο μάλιστα χοροστάτησε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
    Ο Κωνσταντίνος, που ήταν αρκετά ευδιάθετος, είπε κατά λέξη «κλείνουμε το σπίτι στο Λονδίνο και μέσα στο μήνα θα επιστρέψουμε μόνιμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην βασιλικό ζεύγος θα μένει στο Πόρτο Χέλι, που εδώ και 10 χρόνια άλλωστε κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
    Θα μείνουν στο σπίτι που ήδη ενοικιάζουν, καθώς οι εργασίες κατασκευής του σπιτιού του τέως, που είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, έχουν σταματήσει προς το παρόν. Όπως ενημέρωσε το eirinika.gr ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας, χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, μαζί με την αδερφή του Κωνσταντίνου πριγκίπισσα Ειρήνη και τον πρίγκιπα Μιχαήλ, παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής, τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Ζούμπιν Μέτα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ.
ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,
ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ !
9.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου