Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ποιο είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με το κλειδί του αυτοκινήτου


Ποιο είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με το κλειδί του αυτοκινήτου
Τι πρέπει να προσέχεις από εδώ και πέρα
    Μπορεί να προσέχεις το αυτοκίνητό σου σαν τα μάτια σου και να το πηγαίνεις τακτικά για σέρβις αλλά πιθανόν κάνεις και εσύ ένα συνηθισμένο λάθος.
    Αυτό το λάθος μάλιστα συμβαίνει από τους περισσότερους καθημερινά και το χειρότερο είναι ότι δεν πάει καθόλου το μυαλό σου σε αυτό.Τι αφορά αυτό το λάθος. Το κλειδί του αυτοκινήτου σου.
    Αν, λοιπόν, στο μπρελόκ που έχετε το κλειδί του αυτοκινήτου, έχετε ακόμη μια αρμαθιά από άλλα κλειδιά τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Ο λόγος που αυτό αποτελεί πρόβλημα είναι ο εξής¨Αυτό το αυξημένο βάρος που κρέμεται από τη μίζα επιβαρύνει κατά πολύ τα μηχανικά της μέρη. Ακόμη και αν για σένα το βάρος αυτό είναι αμελητέο, για τον διακόπτη της μίζας στο αυτοκίνητο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και αυτό επιδεινώνεται καθώς τα κλειδιά «χοροπηδούν» κατά την οδήγηση στο αυτοκίνητο. Έτσι φθείρονται τα γρανάζια του μύλου της μίζας.
    Σταδιακά αυτό καταλήγει να αποτελεί πιο σοβαρό πρόβλημα για τον διακόπτη της μίζας που μπορεί να πάθει και βλάβη. Η αμερικανική εκστρατεία ασφαλέστερης οδήγησης
Car Care Council μάς συμβουλεύει τι πρέπει να κάνουμε με το αυτοκίνητο και το κλειδί. «Για να προσθέσεις χρόνια στο σέρβις του διακόπτη της μίζας» αναφέρει και προσθέτει: «αγόρασε ένα ελαφρύ μπρελόκ και οδήγησε μόνο με το κλειδί που έχει το αυτοκίνητο στη μίζα».
    Καλύτερα, λοιπόν, να φυλάς το κλειδί σου ξεχωριστά χωρίς μπρελόκ και άλλα κλειδιά μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου